Mainos

Naapurit saivat tarpeekseen kymppitonnin jouluhärdellistä – pariskunta joutui sammuttamaan hulppeat jouluvalonsa

Syynä jouluilottelujen lopettamiselle eivät ole itse valot, vaan ongelmat pysäköimisessä ja liikenteessä, lukuisten vieraiden aiheuttama meteli sekä virvokkeet.

Tämä amerikkalaispariskunta todella rakastaa jouluvaloja! Lee Sepanek ja hänen vaimonsa Patricia koristavat kotinsa joka vuosi 250 000 jouluvalolla. Pari on perinteisesti käyttänyt kolmen kuukauden ajan jopa kymmenen tuntia päivässä valojen ripustamiseen.

Nyt perinteeseen on tullut stoppi, kertoo Fox News: naapurit valittivat Sepanekien valoista, ja Lee päätti vetää töpselin irti.

– Olin jopa ostanut paljon uusia juttuja, pettynyt mies kommentoi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Syynä jouluilottelujen lopettamiselle eivät ole itse valot, vaan ongelmat pysäköimisessä ja liikenteessä, lukuisten vieraiden aiheuttama meteli sekä se, että Sepanekit ovat myyneet kaakaota ja leipomuksia maksaakseen valoista aiheutuvat kulut. Valoshow maksaa vuodessa kymmenen tuhatta dollaria eli yli 8000 euroa.

Kaupungin edustajan mukaan talosta on tullut useita valituksia, lähinnä liikenteen, melun sekä juoman ja ruoan myymisen suhteen. Myynti on Sepanekien kotikunnassa laitonta ilman lupaa.

Viranomaiset antoivat parille mahdollisuuden korjata ongelmat muutoksin, mutta Lee päätti sammuttaa valot. Hän on tietoinen valittajanaapureista, eikä ole innokas toteuttamaan vaadittuja muutoksia.

– He (naapurit) aikovat lopettaa tämän, joten miksi vaivautuisin, Lee kommentoi.

Kaupunki ehdotti parille esimerkiksi sitä, että yleisöä paikalle tuovat bussit pysäköisivät läheiselle parkkialueelle kadunvarren sijaan. Leen mukaan kierroksia tekevät bussit eivät kysy häneltä lupaa tulla paikalle, eikä hän voi määrätä niitä.

Sepanekit ovat aloittaneet joukkorahoituskampanjan valojen pelastamiseksi.

***

1:29

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.