Naapuri valitti aidan olevan liian korkea – mies kosti erikoisella tavalla: "Päätin pitää pihallani nakubileet"

Kuuma kesä – miten saada kasvit kukoistamaan? 6:16
Miten pihan saisi kukoistamaan, jos kesästä tulee kuuma?

Kalifornialainen Jason Windus päätti antaa näpäytyksen naapurilleen, joka valitti, että hänen korkea piha-aitansa esti näkyvyyden risteysalueelle. Erikoisesta protestista uutisoi muun muassa New York Post -sivusto.

Kun Jason Windus sai kuulla, että joku hänen naapureistaan oli tehnyt valituksen siitä, että hänen piha-aitansa oli liian korkea, hän päätti protestoida asiaa. Rakennettuaan uuden matalamman aidan kalifornialaismies päätti nimittäin asettaa pihalleen joukon alastomia mallinukkeja.

Joko matalampi aita tai sakot

Santa Rosassa asuva Jason kertoo News.com.au-sivustolle, että hän rakensi korkean aidan alun perin siksi, että hänen koiransa eivät pääsisi karkaamaan pihalta.

Naapuri kuitenkin teki kaupungille valituksen siitä, että Jasonin 182-senttmetrisen aidan vuoksi kuljettajat eivät nähneet vastaantulevaa liikennettä risteysalueella.

Jason kertoo, että hänelle annettiin kaksi vaihtoehtoa: joko hänen pitäisi madaltaa aitaa tai hän saisi sakot. Mies valitsi ensimmäisen vaihtoehdon, mutta teki sen omilla ehdoillaan.

Uudelle aidalle tuli korkeutta 91 senttimetriä, joka on suurin sallittu korkeus. Sen jälkeen hän asetti pihalleen viisi alastonta mallinukkea. Osa niistä seisoo ja osa istuu tuoleilla pöydän ympärillä. Pöydällä on myös yhden nuken pää.

Yksi tuoleista oli tyhjä. Sitä varten Jason pystytti kyltin, jossa lukee: "Varattu istumapaikka sille uteliaalle naapurille, joka teki aidastani valituksen kaupungille”.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Päätti näpäyttää naapureita

Jason kertoo News.com.au-sivustolle, että hän ei tiedä, kuka naapureista teki valituksen.

– Olen myös varma, että he eivät tunnusta sitä. Ja jos he tekevätkin niin, tämä on minun vastaväitteeni heille. Voisitte ehkä keskittyä pitämään huolta omista asioistanne.

Jason omistaa muuttofirman. Hän oli kerännyt mallinuket ollessaan töiden puolesta tyhjentämässä vaatekauppaa. Hän päätti ottaa nuket itselleen, sillä hän tarvitsi kohteita ampumaharjoituksille.

– Tavallinen ihminen varmaan suuttuisi ja kantaisi kaunaa? Minä päätin pitää pihallani nakubileet, Jason toteaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jasonin mukaan koko juttu on vain hauska vitsi. Jotkut naapurit ovat myös riemastuneet installaatiosta.

– Se tekee paikasta mielenkiintoisemman, nimettömänä pysynyt henkilö kertoo New York Postille.

Lue myös:

    Uusimmat