Myyrä-ohjelman juonittelijaksi paljastunut kilpailija paljastaa: Tämä oli kaikkein vaikeinta roolissani

Tuotannon pestaaman myyrän henkilöllisyys selvisi vihdoin, kun Myyrä-ohjelman finaalijakso nähtiin MTV3-kanavalla.

Myyräksi paljastunut Tuija kertoo MTV Uutisten haastattelussa ystävystyneensä kuvausten aikana Lotan kanssa. Kaikkein vaikeinta kilpailua salaa sabotoivan myyrän roolissa olikin Tuijan mukaan se, että hän ei voinut olla rehellinen Lotalle.

– Kun minusta ja Lotasta tuli läheisiä, niin se valehtelu tuntui pahalta. Se oli minun heikko kohtani pelissä. Lotta oli ainoa ihminen, jonka kohdalla se pisti omatuntoon, sillä Lotta luotti minuun.

Kuvausten ulkopuolella Tuija ja Lotta viihtyivät yhdessä Meksikossa ja molemmille oli selvää, että he tulisivat viettämään aikaa yhdessä ja jakamaan ajatuksiaan myös kuvausten jälkeen.

– Tulimme tosi läheisiksi. Se tuntui tosi pahalta, että hän ei tienny, että mikä se minun roolini pelissä oli, Tuija kertoo.

– Minua on koko syksyn jännittänyt se, että miten Lotta reagoi. Pelkäsin, että hän tulee olemaan tosi vihainen, eikä halua olla missään tekemisissä kanssani. Onneksi se reaktio oli lopulta ihan tosi ihana, Tuija huokaa.

Lotta esitti Tuijalle suoran kysymyksen

Tuijalle kaikkein koettelevin hetki koko kilpailun aikana oli keskustelu, jonka hän kävi kilpailun puolivälin jälkeen Lotan kanssa.

– Lotta kysyi jossain vaiheessa ihan suoraan, että entä jos se olisit sinä. Sitten minun piti valehdella – ja se kirpaisi, Tuija muistelee.

Sen lisäksi, että Lotta muodostui myyräksi paljastuneelle Tuijalle luottoystäväksi, uskoo Tuija, että liitosta Lotan kanssa oli hänelle hyötyä myös pelin kannalta.

– Luulen, että Lotasta ja siitä, että meillä oli liitto ja olimme ystäviä, on ollut minulle myös pelin kannalta hyötyä. En kuitenkaan tarkoita tällä sitä, että olisin jotenkin käyttänyt ystävyyttä hyväkseni, Tuija toteaa.

Ystävästä ei kaiken kaikkiaan ollut haittaa Tuijalle, joka vaali kuvausten ajan suurta salaisuutta kaksoisroolistaan. Tuija myöntää, että myyrän rooli oli kaiken kaikkiaan hyvin haastava.

– Se oli psyykkisesti raskasta ja kuluttavaa. Kaikki, mitä puhut, joudut käymään sellaisen loopin läpi omissa aivoissa. Mietin joka sanan niin, että voinko minä sanoa tätä roolini vuoksi, Tuija toteaa.

– Olen henkilönä aika perfektionisti, niin se teki sitä minulle aika raskasta, sillä minulla oli kova vaatimustaso sen suhteen, että en saa paljastua yhtään, Tuija toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat