Mysteeri piinaa pientä kanadalaismarkettia: Parkkipaikalle pysäköidyt autot eivät enää käynnisty, keskuslukitus ei toimi – kenelläkään ei tietoa syystä

0:45
Keltaliivit vandalisoineet yli 60 prosenttia Ranskan peltipoliiseista.

Asiakkaat ovat alkaneet karttamaan pientä kauppaa, koska he pelkäävät, ettei heidän autonsa lähde sen parkkipaikalla enää käyntiin.

Noin 60 kilometrin päässä Calgarysta pohjoiseen sijaitsee pieni, noin 4 000 asukkaan Carstairs. Idyllistä pikkukaupunkia piinaa kuitenkin erikoinen mysteeri.

Kaupungissa on nimittäin kauppa, jonka pihassa autojen keskuslukitusjärjestelmät ja toisinaan jopa itse autot lakkaavat toimimasta. Monet kaupassa vierailleista ensikertalaisista ovat olleet viemässä ostoskassejaan autoon, kun he palaavatkin nopeasti takaisin ostamaan uusia paristoja avainkaukosäätimeen.

Mutta koskaan siitä ei ole ollut apua. Osa asiakkaista on päässyt autoonsa, mutta se ei ole välttämättä lähtenytkään käyntiin.

Kaupassa neljä vuotta työskennellyt Laura Strate kertoi CBC:lle, että kaikki eivät enää uskalla tulla ostoksille. Erikoinen ilmiö on synnyttänyt runsaasti keskustelua myös sosiaalisessa mediassa.

Asiaa yritettiin ratkoa viimeksi tämän viikon maanantaina. Sähköasentajat tulivat suorittamaan omia testejään tapauksen tiimoilta ja katkaisivat kaikki virrat kaupasta. Ongelma ei kuitenkaan poistunut.

Tapauksesta ovat kiinnostuneet myös Kanadan viranomaiset, mutta toistaiseksi heilläkään ei ole tietoa häiriöiden aiheuttajasta.

Lähde: CBC

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja