Myös pizzayrittäjä Muzafferin seiniin on roiskittu ulostetta – ällöttävä vandalismi turhauttaa: "Siinä on rasismia tai jotenkin sairas ihminen"

5:19

Tuntematon keski-ikäinen mies on yli vuoden ajan töhrinyt ulosteella kahta hyvinkääläistä liikettä. MTV Uutiset tapasi pizzeriayrittäjän, joka on joutunut siivoamaan ravintolansa ikkunoita kerta toisensa jälkeen.

Pyörällä liikkuva keski-ikäinen mies on suihkuttanut pullosta jonkinlaista ulostenestettä Aisha-elintarvikeliikkeen sekä MTV Uutisten tietojen mukaan myös viereisen Kuninkaan Grilli-Pizzerian ikkunoihin ja ajoittain myös sisään liikkeisiin.

Ilkivalta on alkanut jo yli vuosi sitten keväällä, ja tapauksia on sattunut pahimmillaan jopa kolme kertaa viikossa.

Epäiltyä ei ole tunnistettu

Tapauksista epäilty henkilö on saatu valvontakamerakuviin, mutta häntä ei ole tunnistettu. Ensimmäisenä asiasta uutisoineen Aamupostin mukaan Aisha-kaupan pitäjä on tehnyt tapauksesta rikosilmoituksen.

Kaksi vuotta Hyvinkäällä pizzeriaa pitänyt, aiemmin pitkään pääkaupunkiseudulla toiminut Muzaffer Türkmen on hämmentynyt ja turhautunut ilkivallasta.

– En haluaisi puhua pahasti, mutta siinä on [motiivina] rasismia tai jotenkin sairas ihminen, Türkmen sanoo.

– Hän heittää [ulostetta] vain meille, koska me olemme ulkomaalaisia, jotka teemme täällä työtä, Türkmen pohtii.

"Se haisi niin pahalta"

Vahingontekijä on mitä ilmeisimmin suosinut ilkivallanteoissaan kahdesta liikkeestä sitä, joka on kulloinkin sattunut olemaan kiinni. Pahimmillaan pizzerian ikkunoihin on kuitenkin roiskittu ulostetta myös silloin, kun liike on ollut avoinna.

– Ovi oli auki, ja hän heitti sisälle myös. Se haisi niin pahalta, Türkmen kuvailee.

Yleisesti Türkmen on viihtynyt Hyvinkäällä, eikä ole joutunut rasismin kohteeksi. Pizzerian ja kaupan kokema ilkivalta vetää kuitenkin mielen matalaksi.

– Hyvinkää on niin kaunis ja rauhallinen paikka. Tämä on varmaan joku sairas kaveri, en tiedä, Türkmen miettii.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja