Myös he ovat riehuneet hotelleissa

Perjantaina kaksi hotellihuonetta tuhonnut rock-yhtye Negative ei ole ainoa muusikkoryhmä, joka on riehunut suomalaisissa hotelleissa. Myös iskelmäyhtye Yölintu, rokkari Andy McCoy ja Rähinä Recordsin seurue ovat törttöilleet hotelleissa.

Hanoi Rocks -kitaristi Andy McCoy oli sytyttää kuopiolaisen hotellin tuleen syyskuussa 1995. Mies oli nukahtanut tupakka kädessä hotellin oleskelunurkkaukseen. Andyn bändikaveri ehti kuitenkin sammuttaa kitaristin keinokuituisen huivin, joka oli syttynyt tuleen.

Molemmat poistuivat huoneisiinsa jättäen hotellin toisen kerroksen käytävän täyteen savua. Lopulta yhtyeen roudari hälytti paikalle palokunnan.

Palokunta saapuikin paikalle viiden yksikön voimin. Hotellin vahingot jäivät kuitenkin vähäisiksi, ainoastaan pari nojatuolin päällistä kärähti.

Pullojen heittelyä parvekkeille, televisio ulos ikkunasta

Yllättävämpää on, että myös iskelmäyhtye Yölintu seurueineen on aiheuttanut pahennusta hotellissa. Kesäkuussa 2000 yhtyeen nimellä varatusta huoneesta heiteltiin pullonkorkkeja ja pulloja toisten huoneiden parvekkeille.

Seurue myös hakkasi seiniä ja syljeskeli ikkunoihin. Huoneesta oli kuulunut myös kovaa meteliä, joka kuului koko kerrokseen. Yölinnun lisäksi huoneessa oli kaksi nuorta miestä, jotka olivat mukana riehumisessa.

Joulukuussa 2005 poliisi vei Elastisen eli Kimmo Laihon ja neljä muuta hopparia putkaan suoraan yökerhon edestä. Elastinen on Rähinä Recordsin toimitusjohtaja ja seurue oli pukeutunut naamiaisasuihin. Seurue käyttäytyi aiheuttaen häiriötä.

Muun seurueen juhliminen kuitenkin jatkui jyväskyläläisessä hotellissa. Mekkala oli ollut niin kovaa, etteivät lapsiperheet pystyneet nukkumaan. Ainakin neljä ovea oli käytävälle auki, eivätkä juhlijat totelleet henkilökunnan määräyksiä. Poliisi vei yhdeksän henkilöä hotellista putkaan, joten putkassa loppuyönsä vietti peräti 14 juhlijaa.

Negative on kunnostautunut aiemminkin hotellissa riehumiseen. Yhtye muun muassa heitti television ulos hotellihuoneen ikkunasta vuonna 2003 Oulussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja