Mainos

Muuttumisleikistä säihkettä juhlaan

Joulukuun muuttumisleikkiin saapui vantaalainen Katja Paananen, joka sai Helmen muuttumistiimin käsittelyssä upean juhlalookin. Ystävänsä häihin matkalla ollut Katja sai uuden rokahtavamman kampauksen ja meikin, jonka kruunasi juhlava timanttipuuteri.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kampaaja Toni Immo leikkasi Katjan hiukset rockhenkisesti ja värjäsi hiukset mustanruskealla hiusvärillä. Alla olleet vaaleat raidat saivat väistyä särmikkäämmän värin tieltä.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto painotti meikissä näyttäviä silmiä. Meikin kruunasi raikkautta iholle tuova timanttipuuteri ja kauniisti lakatut kynnet, joihin levitettiin kauden trendiväriä ruskeaa.

Muuttumisleikin jälkeen tyytyväinen Katja suuntasi suoraan ystävänsä häihin. Huolellisesti tehty meikki kesti kauniina koko illan.

Löydät kaikki Katjan meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista , jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Hei!

Kerran se onni kohtaa minuakin joka ei koskaan voita yhtään mitään. Aivan mahtava päivä ja yhtä kokemusta taas rikkaamapana. Ja sattuipa muuttumisleikki hyvin juhlapäivälle, illalla oli hääjuhlat - ei tosin omat, mutta rakkaiden sukulaisten ja ystävien.

Pientä alkujännitystä oli havaittavissa kun tulin Maikkarin ovesta sisään, mutta se kyllä meni saman tien ohitse, kun aamupalalla pääsin tutustumaan muuttumisleikin koko tiimiin.

Juttua ja naurua riitti koko päivän ajan. Kameran räiskeeseen en ole kovin tottunut, mutta toivottavasti kuvaaja sai sentään muutaman kuvan minusta hymy huulilla, joutui tosin muutaman kerran siitä mainitsemaan. Ei tuo valokuvamallin työ niin helppoa ole.

Tonin käsittelyssä sain tummemman värin hiuksiini sekä hiukset lyhenivät huomattavasti. Mitasta lähti reippaasti, mutta niinhän oli tarkoituskin. Kerran se kirpasee, vaihtelu aina piristää.

Riia loihti aivan mahtavan ja ennen kaikkea kestävän iltameikin joka kesti aina pikkutunneille asti häähumussa. Samalla sain monta hyvää meikkivinkkiä käytettäväksi. Illan kruunasi yö Hotelli Linnassa, jonne väsyneet juhlijat illalla tiensä löysivät. Uni maistui pitkälle aamuun asti.

Suurkiitos vielä koko poppoolle!

Terkuin, Katja

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.