Mainos

Muuttumisleikistä jäät sulattavat silmät

Maaliskuun muuttumisleikkiin saapui Vantaalta nuori äiti Katja Hietanen, joka kaipasi olemukseensa uutta säihkettä. Muuttumisleikissä Katjasta kuoriutui todellinen kaunotar. Meikissä korostettiin kauniita silmiä ja huulia tämän hetken trendikkäillä pastelliväreillä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katja Hietanen saapui muuttumisleikkiin Vantaalta, jossa nainen asuu pienten lastensa kanssa. Lastenhoitoapua oli muuttumisleikkipäiväksi onneksi tarjolla, joten Katja pääsi hemmottelemaan itseään oikein kunnolla. Muuttumisleikkipäivä alkoi hiusten leikkauksella. Yli kasvanut malli kaipasi uutta leikkausta ja juurikasvu väriä. Meikkitaiteilija ja kampaaja Riia Koivisto leikkasi hiukset eteenpäin piteneväksi polkkamalliksi. Kerrostuksella haettiin hiuksiin vähän rock-henkisyyttä.

Meikissä korostettiin silmiä ja huulia tämän hetken trendikkäillä pastelliväreillä. Kaunis meikkipohja teki kokonaisuudesta ihanan kuulaan. Vaikka meikkipohjasta tehtiin ohut, Katjan ihoilla ollut punoitus saatiin hienosti piiloon. Riia muistutti, että kaunein meikkipohja on mahdollisimman luonnollisen näköinen.

Löydät kaikki Kirsi-Marin meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista , jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Heippa!

Sain puhelimitse tiedon päässeeni mukaan muuttumisleikkiin.

Aamu alkoi mukavasti runsaalla ja hyvällä aamupalalla ja sain samalla tutustua henkilöihin, jotka olivat päivän kanssani. Tämän jälkeen pääsimme tositoimiin studioon, jossa hiusten stailaus alkoi. Riialla oli selkeä näkemys siitä, mitä tuleman piti ja olin myös itse tyytyväinen lopputulokseen.

Oli helppo vaan nauttia päivästä ja hemmottelusta. Kameran räiskeeseen en ole kovin tottunut, mutta toivottavasti kuvaaja (Tommi) sai sentään muutaman kuvan minusta hymy huulilla, joutui tosin muutaman kerran siitä mainitsemaan. Ei tuo valokuvamallin työ niin helppoa ole.

Riia loihti aivan mahtavan meikin. Samalla sain monta hyvää hius- ja meikkivinkkiä, kiitokset niistä Riialle.

Suurkiitos vielä koko poppoolle!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.