Muuttotyöntekijät paljastavat kamalimmat ja oudoimmat läävät, joihin ovat törmänneet: "Näky kummittelee muistoissani aina"

Muuttotyöntekijän työ on raskasta: vahvan kehon lisäksi hommat vaativat mielenlujuutta.

Muuttotyöntekijät jakoivat Reddit-sivustolla kamalimmat ja naurettavimmat löydöt, joihin he ovat työssään törmänneet.

Jottei koti pääsisi lääväksi, on sitä siivottava. Katso yllä olevalta videolta vinkit lavuaarin puhdistukseen.

Pissa syövytti verkkokalvot

”Työskennellessäni muuttomiehenä yhden kesän törmäsin erään talon kellarissa pistävän makeaan hajuun. Hautasin kasvoni paitaani, otin muutaman epävarman askeleen alaspäin ja huomasin kellarin seinät peittävät hyllyt. Hyllyissä oli pulloittain pissaa. Alhaalla olisi vanha nojatuoli, televisio ja Xbox-pelikonsoli. Niitä ympäröivät samanlaiset pissapullot.

Lähdin paikasta saman tien, mutta näky kummittelee muistoissani aina. Niin paljon pissaa. Sohvan takaa löydettiin myöhemmin myös kuollut kissa.”

Uskontunnustus sohvassa

”Eräs nainen oli kirjoittanut permanenttitussilla sanan ”Jeesus” kaikkeen mahdolliseen. Seiniin, huonekaluihin ja koriste-esineisiin. Lähdin ulos mahdollisimman nopeasti.”

Satasia patjoissa

”Työskentelin muuttomiehenä nelisen vuotta. Muutin kerran henkilön, jolla oli yli 10 000 dollaria satasen seteleinä patjojensa välissä. Hän antoi minulle satasen tipin.

Olen myös muuttanut vanhuksen, jolla oli valtava täytetty kirahvi kotonaan. En nähnyt kuin kirahvin hahmon, sillä se oli pakattu, mutta pakkaus näytti oikean kokoiselta.

Lisäksi olen törmännyt Viagra-pillereihin sänkyjen alla sekä seksileluihin. Osa ihmisistä on pakannut ne valmiiksi, osa ei.”

Kissoja ja dildoja

”Löysin kerran kissan sohvan sisältä. Kerran taas näin astiakaapissa läjän pinttynyttä kissankakkaa. 

Olen myös nähnyt läjittäin laatikoita, kaikki täynnä dildoja.”

Raskas muuttokuorma

"Astuessani nelihenkisen, tavallisen näköisen perheen taloon ajattelin pääseväni helpolla. Päästyäni 12-vuotiaan lapsen huoneeseen huomasin, että hän todella piti kivistä. Pakkomielteisesti.

Kiviä oli kaikkialla huoneessa. Isoja kiviä, pieniä kiviä, soraa, hiekkakiviä, savea, simpukankuoria, betoni- ja asfalttipaloja sekä pino luunpalasilta näyttäviä kappaleita.

Äiti kertoi, että lapsi keräilee kiviä. Olin, että ei hitto, meinaatko todella."

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja