Muusikko Sinéad O'Connorin kuolinsyy selvisi

Muusikko Sinéad O'Connor menehtyi viime heinäkuussa.

Viime heinäkuussa vain 56-vuotiaana menehtyneen irlantilaislaulaja Sinéad O’Connorin kuolinsyy on selvinnyt, kertoo BBC. Lehti kertoo kuolinsyyntutkijan vahvistaneen lausunnossa, että laulaja kuoli luonnollisista syistä.

O'Connor menehtyi kotonaan Lontoossa 26. heinäkuuta 2023. Poliisi sanoi vain päivää myöhemmin, ettei O'Connorin kuolemaa pidetä epäilyttävänä.

Laulajan kuolema järkytti ympäri maailmaa, ja hänen fanejaan kokoontui kuolinuutisen jälkeen muun muassa Dubliniin ja Lontooseen  kunnioittamaan edesmennyttä laulajaa ja suremaan hänen poismenoaan.

O'Connor siunattiin haudan lepoon tiistaina 8. elokuuta. Hautajaispäivänä tuhannet ihmiset saapuivat seuraamaan Dublinin kupeessa sijaitsevan Brayn kylän merenrantakatua pitkin kulkenutta hautajaissaattuetta ja osoittamaan kunniaa edesmenneelle laulajalle.

O'Connor julkaisi urallaan kymmenen albumia. Yksi hänen tunnetuimmista kappaleistaan oli Nothing Compares 2 U. Kappaleen kirjoitti Prince ja se julkaistiin 1990. Kappale nimettiin vuoden suosituimmaksi kappaleeksi Billboard Music Awardseissa. O’Connor syntyi Dublinissa 8. joulukuuta 1966. Hän aloitti uransa 80-luvun alkupuolella. Laulaja vieraili Suomessa 2013.


 

Lue myös:

    Uusimmat