Muusikko Jesse Markin kertoo MTV Uutiset Livessä kohtaamastaan rasismista: "En ole koskaan antanut sen määrittää itseäni"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpaileva artisti Jesse Markin iloitsee uusista saavutuksistaan.

Muusikko Jesse Markin on heittäytynyt Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa täysin uudelle osa-alueelle. Mies on esittänyt tanssiopettaja Claudia Ketosen kanssa upeita esityksiä, jotka ovat hurmanneet niin tuomarit kuin myös kotiyleisön.

Illan jaksossa parit tanssivat oman elämäntarinansa innoittamana. Markin kertoo MTV Uutiset Livessä kohdanneensa elämänsä aikana rasismia. Mies muutti Suomeen Liberiasta 6-vuotiaana. Mies kertoo, että ei ole koskaan antanut ilkeiden kommenttien määritellä häntä ihmisenä.

– Olen aina pitänyt katseen tulevaisuudessa. En ole antanut koskaan niiden tilanteiden määritellä koko elämääni tai itseäni. Asetan päämäärät itselleni ja menen niitä kohti, Markin sanoo.

Upeasti musiikillaan mainetta saavuttanut mies on nyt aivan uuden elämäntilanteen edessä esiintyessään miljoonayleisölle sunnuntaisin. Kilpailun aikana hän on saanut enemmän positiivista palautetta kuin ilkeitä kommentteja.

– Enimmäkseen olen saanut positiivisia kommentteja. Mitään draamaa ei ole tarvinnut käydä läpi.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat