Tanssinopettaja Kia Lehmuskoski ylistää Niklas Hagmania – ei pitänyt tuomareiden kommentteja aiheellisina: "Olen vähän eri mieltä"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa loistavasti pärjännyt Niklas Hagman sai viime sunnuntaina tuomareilta myös rakentavaa palautetta.

Ex-NHL-tähti Niklas Hagman on pärjännyt upeasti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa parinsa Kia Lehmuskosken kanssa. Tähtipari äänestettiin viime sunnuntaina jälleen kerran illan parhaaksi pariksi.

– Mukavaltahan se kyllä tuntuu. On se kiva, kun ihmiset tykkäävät äänestää, Hagman kommentoi MTV Uutiset Livessä.

Pari esitti tanssiparketilla wienervalssin Annie Lennoxin Put A Spell On You -kappaleen tahtiin. Tuomarit kommentoivat Hagmanin tanssiasentoa, sekä valssia ”hankalan näköiseksi”.

– En ole mikään ammattitanssija, joten tiedän, että on omat haasteet. Kuunnellaan ja laitetaan muistiin. Välillä tulee onnistumisia ja välillä ei ehkä ihan niin hyvin mene. Hyvillä mielin otetaan palautetta vastaan, Hagman kertoo.

Lehmuskoski ylistää pariaan.

– Minun täytyy kyllä sanoa, että Niklas tanssi kyllä ihan superhienon wienervalssin, että kyllä minä vähän olen eri mieltä tuomareiden kanssa, mutta saa olla eri mieltä, Lehmuskoski kertoo.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat