Mikä muutos! Musta Barbaari lopetti treenaamisen vain hetkeksi – miestä ei ole tunnistaa kuvasta

Musta Barbaari eli James Nikander on ollut aina tunnettu lihaksikkaasta ulkomuodostaan. Hänen tuore Instagram-päivitys onkin saanut monet hieraisemaan silmiään. 

Mustan Barbaarin hitti Salil eka, salil vika kertoo hänen omistautumisestaan kehonrakennukselle. Tuoreessa Instagram-päivityksessä mies näyttää, miltä hänen kehonsa näytti, kun hän ei viettänyt aikaa salilla. Hän eli puolen vuoden ajan kasvisruokavaliolla ja oli saman ajan myös treenaamatta. 

– Lopetin treenaamisen, koska mun mielessä oli vahvaa kamppailua, että tarviinko treeniä oikeasti ja haluanko keskittyä johonkin muuhun. Ajattelin muun muassa, että bodaaminen on liian pinnallista omiin arvoihini, ja olin valmis luopumaan siitä. Kun jokin asia poistuu elämästäsi, niin silloin viimeistään selviää, rakastaako sitä asiaa oikeasti. Puoli vuotta meni, ja silloin ymmärsin, että bodaaminen on mulle erittäin tärkeä hyvinvoinnin avain, Musta Barbaari kirjoittaa Instagramissa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Musta Barbaari aloitti uudelleen treenaamisen ja halusi näyttää epäilijöille, että kasvisyöjäkin voi lisätä massaansa.

– Lisäravinteiden käyttö on tippunut reippaasti. On vaan ihan pari mitä otan. Mut mulle paras kama, mitä tankkaa treenien jälkeen, roikkuu mun sormien varassa, Barbaari kertoo toisessa päivityksessään, jossa hän pitelee banaaneja. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ennen kasvissyöjäksi ryhtymistään Barbaari oli hurjan lihaksikkaassa kunnossa, kuten alla olevasta kuvasta käy ilmi.

Lue myös:

    Uusimmat