Murtojen yö Kaakkois-Suomessa: Varkaat veivät Toyota Hiacen, infrapunalämmitimen sekä useita moottori- ja raivaussahoja – poliisi kaipaa havaintoja

Poliisi kaipaa havaintoja Simpeleellä Etelä-Karjalassa tapahtuneesta murrosta ja varkaudesta. Varkaiden anastaman omaisuuden arvo on useita tuhansia euroja.

Rikos tapahtui eilisillan ja tämän aamun välisenä aikana. Varkaat veivät simpeleläisen asuintalon pihasta punaisen Toyota Hiace -merkkisen pakettiauton, jonka rekisteritunnus on XUF-965.

Samassa yhteydessä varkaat murtautuivat talon pihalla olleeseen varastorakennukseen. Varastosta vietiin useita moottori- ja raivaussahoja sekä muita työkaluja ja infrapunalämmitin.

Kaakkois-Suomen poliisi toivoo yleisöltä havaintoja rikokseen liittyen.

Myös Lappeenrannan raviradalle murtauduttiin

Kaakkois-Suomen poliisista kerrotaan, että myös Lappeenrannan raviradalle murtauduttiin viime yönä. Murto kohdistui kahteen eri rakennukseen.

Raviradan katsomoon oli murtauduttu rikkomalla ulko-oven lasi ja päärakennukseen ikkuna rikkomalla.

Poliisilla ei vielä tänään iltapäivällä ollut tietoa siitä, oliko tapauksessa kyse pelkästä ilkivallasta vai oliko raviradan rakennuksista anastettu jotakin.

Lappeenrannan Hanhijärvellä puolestaan murtauduttiin sunnutain ja maanatain välisenä yönä rivitalotyömaalla olleisiin kahteen työmaaparakkiin ja rakenteilla olevaan rivitaloasuntoon rikkomalla seinään aukko.

Varkaat veivät työmaalta muun muassa atk-tarvikkeita ja työkaluja.

Lue myös:

    Uusimmat