Murheellinen väite Valtteri Bottaksen tilanteesta – toimittaja: tämä kuva paljastaa todellisen syyn keskeytykseen

2:29
Valtteri Bottaksen matka kohti Qatarin GP:n palkintosijoja tyssäsi reilut 20 kierrosta ennen ruutulippua tulleeseen rengasrikkoon.

Qatarin GP päättyi Mercedeksen Valtteri Bottaksen osalta keskeytykseen. Haave huippusijoituksesta meni pilalle rengasrikon vuoksi.

Bottas palasi varikkokäynnin jälkeen radalle, mutta ei onnistunut pääsemään lähelle pistesijoja. Mersu päätti tuossa vaiheessa, että kisa kannattaa keskeyttää, jotta syksyn mittaan luotettavuusongelmista kärsinyttä polttomoottoria voidaan säästää.

Tapahtumista on nyt esitetty uusia väitteitä. 

Puolalainen F1-toimittaja Daniel Bialy kirjoitti nimittäin torstaina Twitterissä, että Bottaksella oli isoja ongelmia Qatarin GP:ssä.

– Bottaksella oli moottoriongelmia suurimman osan ajasta Qatarin kisassa. Se on todellinen syy, miksi Mercedes päätti keskeyttää hänen kisansa. Saako hän uuden polttomoottorin Saudi-Arabiaan? Se näyttää varsin todennäköiseltä, arvioi Biały.

Bialyn nimi ei välttämättä sano lajin seuraajille paljoakaan, mutta hänen tviittinsä painoarvoa lisää huomattavasti se, että tviitin on jakanut muun muassa tunnettu tekninen asiantuntija Craig Scarborough.

Polttomoottorit ovat olleet todellinen murheenkryyni Bottakselle tällä kaudella. Hän on joutunut käyttämään kauden mittaan jo kuutta polttomottoria – enemmän kuin kukaan muu – ja saanut tämän vuoksi kolme lähtöruuturangaistusta. 

Katso twiitti alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja