Murhamysteeri venäläisessä kiekkoperheessä: ex-huippuvahdin vaimo surmattu – molempia poikia epäillään

Venäjän jääkiekkomaajoukkueen ex-maalivahdin Maksim Sokolovin perhe on kohdannut tragedian. Venäläismedian mukaan Sokolovin vaimo on murhattu ja epäiltynä on hänen 17-vuotias poikansa. 

Poliisi on vahvistanut Ria Novostille, että Maksim Sokolovin Irina-vaimo on löydetty kuolleena mökiltä Leningradin alueelta Luoteis-Venäjältä. Tapausta tutkitaan murhana.   

Tapahtumapaikalta löytyi myös vakavasti haavoittunut 18-vuotias mies. Hän on sairaalahoidossa. 

Usean venäläislähteen mukaan kyseessä on Sokolovin Maksim-poika, joka olisi epäilyjen mukaan tappanut äitinsä ja yrittänyt tämän jälkeen itsemurhaa.

Sports.ru-sivusto kertoo kuitenkin myös poliisin epäilyksistä Sokolovin Arseni-poikaan liittyen. Hänkin oli tapahtumapaikalla. Näiden epäilyjen mukaan 15-vuotias Arseni olisi tappanut äitinsä ja haavoittanut vanhempaa veljeään. 

– Tutkijat selvittävät myös Maksim Sokolovin nuoremman pojan mahdollista osallisuutta murhaan, poliisi sanoo. 

Sokolov, 47, pelasi urallaan muun muassa Pietarin SKA ja Avangard Omskissa. Venäjän maajoukkueessa hän saavutti MM-hopean ja -pronssin ja pelasi myös olympialaisissa. 

Myös Maksim-poika on maalivahti ja edustaa SKA:ta. Arsenikin pelasi aiemmin jääkiekkoa, mutta harrastaa nykyään miekkailua. 


Lue myös:

    Uusimmat