Kadonneen jalkapallolupauksen traaginen kohtalo – löytyi kuoliaaksi jäätyneenä

Lokomotiv Moskovan alle 21-vuotiaiden jalkapallojoukkuetta edustava 18-vuotias Aleksei Lomakin on löydetty kuolleena, kertoo seura Twitterissä.

Tietojen mukaan hän olisi jäätynyt kuoliaaksi illanvieton jälkeen. 

– Lokomotiv on surullinen joutuessaan ilmoittamaan, että seuramme pelaaja Aleksei Lomakin on kuollut. Tutkimukset ovat paraikaa käynnissä. Haluamme osoittaa tukemme ja surunvalittelumme Aleksein perheelle ja ystäville, seura kirjoitti Twitterissä.

Lomakinin äiti kertoo, että pojasta ei kuulunut mitään, eikä hän tullut kotiin 30. marraskuuta. Hän sanoo, että poika olisi ollut seuran lääkärin tutkimuksissa, ja, että hän olisi jäänyt yöksi. Tämä ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa, vaan hän olisi lähtenyt ulos kaupungille juomaan alkoholia ystävänsä kanssa. 

Äiti oli yrittänyt saada poikaansa kiinni, mutta venäläissivusto dni24:n mukaan hän olisi jättänyt puhelimensa ja reppunsa taksiin. Pojan äiti kertoi myös, että hänellä oli tapana käyttää silmätippoja huumaantumistarkoituksiin, jonka jälkeen hän menetti itsekontrollin.

Lomakinin ystävä ei muista illan tapahtumia. Hän oli itse selvinnyt kotiin. Lomakin löydettiin maanantai-aamuna Borisovin puisto-alueelta. Kuolinsyyksi ilmoitettiin hypotermia.

Lue myös:

    Uusimmat