Muotitoimittaja Alexa Chung suosii ajatonta, mutta boheemia tyyliä – katso kuvat

Tunnettu muotivaikuttaja Alexa Chung arvostaa klassisuutta ja tuhlaa hienoihin mekkoihin.

Englantilainen malli ja tyyli-ikoni Alexa Chung, 30, tunnetaan omintakeisesta, mutta tyylikkäästä tavastaan pukeutua. Chung on kertonut saaneensa tyyliinsä vaikutteita Jane Birkiniltä ja Françoise Hardylta. Hän ei arvosta trendejä, vaan kannustaa ihmisiä löytämään oman tyylinsä. Chung suosii tyylissään klassisuutta.

– Pysy klassikoissa, ja tyylisi ei voi mennä vikaan. Vanhojen rouvien tyylikkyys johtuu siitä, että he käyttävät klassikoita, joihin ovat pukeutuneet vuosien ajan. Mielestäni hyviksi todettuja vaatteita kannattaa käyttää niin pitkään kuin mahdollista, Chung sanoo.

– Rakastan 1960-luvun tyyliä ja toivoisin, että kaikki design-suunnittelu olisi pysähtynyt vuoteen 1967. Se olisi unelmani. Kaikki näyttivät niin hyviltä, mutta tuon ajan jälkeen asiat ovat muuttuneet.

Musiikki inspiroi tyylitaituria

Chung kertoo näkevänsä musiikin ja muodin samalla tavalla.

– Olen indie päästä varpaisiin ja olen aina deittaillut bändeissä soittavia poikia. Suunnittelin malliston Madwell-merkille kaksi vuotta sitten, ja koko malliston ideana olivat takahuoneen tytöt. Joskus olen myös pop. En usko, että kategorioiden välillä on nykyään niin suurta eroa, Chung kertoo.

Chung kertoo tuhlaavansa hienoihin mekkoihin, koska luulee aina käyttävänsä niitä enemmän kuin käyttääkään. Hänen mielestään rahaa voi tuhlata eniten sellaisiin vaatteisiin, joita käytetään joka päivä, kuten farkkuihin.

– Minulla on tosin vain kaksi paria farkkuja. Toiset ovat tehty Madwellille, joten ne ovat kirjaimellisesti tehty sopimaan juuri minulle. Toiset ovat edulliselta tanskalaismerkki Vero Modalta, ja sain ne kuvauksista, Chung sanoo.

Katso kuvat Alexa Chungin tyylistä!

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat