Muotisuunnittelija ruotii miesten pukuja – tämä yksityiskohta ärsyttää: "Silloin heitä ei erota tarjoilijoista"

9:23

Mittamestari Janne Renvall ja MTV Viihteen vastaava tuottaja Inka Nurmisto arvioivat Linnan juhlissa nähtyjä asuja. 

Linnan juhlat on vuodesta toiseen Suomen merkittävin tapahtuma, jossa poliitikot ja veteraanit sekä urheilu- ja kulttuurivaikuttajat juhlivat itsenäistä kotimaata. 

Kotikatsomoissa Linnan juhlissa kiinnitetään erityisen suurta huomiota iltapukuihin, joita juhlavastaanotolla nähdään runsain mitoin.

Mittamestari ja muotisuunnittelija Janne Renvall ja MTV Viihteen vastaava tuottaja Inka Nurmisto vierailivat keskiviikkoaamuna Huomenta Suomessa arvioimassa eilisillan pukuloistoa. 

Eilisillan kuningatar oli ainakin MTV.fin lukijoiden mielestä rouva Jenni Haukio, joka hurmasi Linnassa räiskyvän violetissa iltapuvussa. 

– Väri sai paljon kiitosta ja se, miten rouva Haukio asuaan kantoi, Nurmisto kertoo.

– Puku oli mielestäni kaunis, mutta omaan makuuni ehkä vähän liian yksinkertainen. Toisaalta nyt monumentti-korut nousivat kauniisti esille, arvioi Renvall. 

Renvall toteaa, että tänä vuonna etikettiä rikottiin hyvin maltillisesti ja ylilyönnit olivat harvassa. Etenkin miesten pukeutumisessa häntä häiritsi kuitenkin eräs etikettivirhe. 

– Kutsussa sanotaan, että miehille juhlapuku, eli frakki. Silti miehet laittavan kaulaan mustan mirrin (rusetin). Silloin heitä ei kauheasti erota tarjoiluhenkilökunnasta. Minä laittaisin tumman puvun kanssa perinteisesti solmion.

Katso lisää pukuarvioita videolta jutun yläosasta!


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja