Muotiketju mainosti pluskokoisia vaatteita törkeällä tavalla – raivostunut suunnittelija otti rajusti kantaa

Muotisuunnittelija pisti kampoihin vaatekauppojen tavalle nöyryyttää pluskokoisia naisia. 

Tuotteitaan mainostava nettikauppa Wish.com joutui hiljattain skandaalin keskelle shortsimainoksensa vuoksi. 3XL- ja 5XL-kokoisia shortseja mainostettiin tavanomaisissa "mallin mitoissa" olevan naisen avulla – pukemalla shortsien toinen lahje mallin ylle.

Nähtyään artikkelin aiheesta muotisuunnittelija Christina Ashman päätti ottaa kantaa asiaan omalla, ainutlaatuisella tavallaan. Ashman julkaisi kuvan mainoksesta vierekkäin oman kuvansa kanssa. Kuvassa hän on pukenut kukkahameen vain yhteen jalkaansa. Suunnittelija jakoi kuvansa myös Instagramissa.

"Jos pluskokokoiset naiset ostavat shortseja perustuen siihen, miltä yksi lahje näyttää pikkuruisen naisen päällä, ehkä pienikokoisemmat naiset ostavat hameita perustuen siihen, miltä koko vaate näyttää yhden raivoisan reiden yllä."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ei vaatteita myydä nöyryyttämällä kohderyhmää. On ihan ok, jos käyttää pientä mallia pienille vaatteille, mutta pienikokoisen mallin yhden jalan laittaminen pluskokoisiin shortseihin on tarpeettoman loukkaavaa, Ashman sanoi Daily Mailille.

Eikä Wish.com edes ole mainostensa kanssa yksin. Myös Herry He’s Store -niminen yritys on mainostanut leggingsejä samalla logiikalla. 

View post on imgur.com

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lähteet: Daily Mail, Someecards

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja