Muodoistaan ylpeä Salma Hayek: Kurvikkuus on tervettä ja nuorentaa!

Muodoistaan tunnettu Salma Hayek puhuu kurvikkaan naisvartalon puolesta. Naisen mukaan kurvikkuus on kaunista, tervettä ja saa näyttämään nuorekkaammalta.

Meksikolainen tähti Salma Hayek, 46, puhuu kurvikkaiden vartaloiden puolesta Harper's Bazaar -lehden haastattelussa. Uhkean naisen mielestä on tärkeää, että nainen säilyttää kurvinsa, sillä muuten vanhenemisen merkit alkavat näkyä.

– Olen miltei hieman pullukka, koska rakastan ruokaa ja viiniä. Ne ovat hyväksi mielialalleni, mutteivät vartalolleni. Olen onnellinen, koska syön. Olen 46-vuotias, enkä aio ottaa Botoxia. Tiedättekö, miksi en tarvitse sitä? Koska syön! Syön rasvaa, vihanneksia – kaikkea. Jos treenaat liikaa, etkä syö ollenkaan, näkyy se ulkonäössäsi.

Viisivuotiaan Valentina-tyttären äiti arvostelee samassa haastattelussa myös muotimaailman trendiä, jonka mukaan naisten pitää olla muodottomia. Hayekin mukaan muotiteollisuus mainostaa epäterveellistä ruumiinkuvaa.

– Naisten on pitänyt viime vuosina taistella feminiinisyyttään vastaan tullakseen yleisesti hyväksytyiksi kauniina. Ennen oli niin, että nuori tyttö ei malttanut odottaa sitä, että saavuttaa naiseuden mukanaan tuomat muodot. Nyt tavoitteenamme on näyttää nuoremmalta, lapsenomaiselta.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images

Lähteet: Female First, Harper's Bazaar

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja