Kurvikas Salma Hayek rukoili isompia rintoja

Upeilla kurveilla siunattu näyttelijä Salma Hayek kertoo nuorempana rukoilleensa Jeesukselta isompia rintoja.

Salma Hayek tunnetaan kurvikkaasta vartalostaan ja rintamusta hänellä on enemmän kuin tarpeeksi, näin ei kuitenkaan ole ollut aina. Hayek kertoo The Graham Norton Show -ohjelmassa rukoilleensa Jeesukselta isompia rintoja, kun ne eivät kehittyneet yhtä nopeasti kuin hänen luokkakavereidensa.

– Olin nuorin luokaltani ja kaikkien muiden tyttöjen rinnat alkoivat kasvaa. Minun kohdallani kehitystä ei tapahtunut. Olin todella peloissani. Minua kiusattiin usein, koska kaikki muut olivat vanhempia ja minä olin laiha poikatyttö, Hayek kertoo.

Nopeuttaakseen rintojensa kasvu Hayek päätti kääntyä korkeamman voiman puoleen.

– Menin kirkkoon, jossa oli pyhimys, jonka odotettiin tekevän paljon ihmeitä. Pistin käteni pyhään veteen ja sanoin: "Pyydän Jeesus, anna minulle rinnat".

Hayek myös kertoo, ettei juurikaan puhunut englantia, kun ensimmäisen kerran saapui Yhdysvaltoihin toteuttamaan unelmaansa näyttelijänurasta, ja oli todella hämillään, kun luki ensimmäistä arvosteluaan.

– Olin allapäin arvostelusta, koska siinä luki: "Salma Hayek, aikamoinen seksipommi". Luulin, sen tarkoittavan, että elokuva oli pommi, todella huono.


AVA

Lähde: Female First

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja