Mainos

Muodin huipulle -mentori Janne Renvall: Voisin itsekin hakea ohjelmaan

Muodin huipulle -kisaajien tukena ja turvana häärii muotisuunnittelija Janne Renvall. Hänestä ohjelma on mieletön mahdollisuus, joka kannattaa hyödyntää. Lähde rohkeasti mukaan!

Suomen ykkössuunnittelijoihin lukeutuva, Linnan juhliin upeita luomuksia juuri tekevä Janne Renvall päätyi Muodin huipulle -mentoriksi koekuvausten kautta. Rauhallinen olemus ja tyylikäs charmi tekivät vaikutuksen, ja miehestä kuoriutuu keväällä suunnittelijalahjakkuuksien sparraaja.

– Toivon tuovani ohjelmaan aitoa läsnäoloa ja opastusta kilpailijoiden puurtamiseen. Annan tukea, neuvoa ja ymmärrystä. En katso asioita liian ylhäältä, vaan menen heidän tasolleen ja olen tasavertainen, Janne Renvall sanoo.

Hänestä Muodin huipulle on loistava tilaisuus kaikille vielä suurta läpimurtoaan odottaville suunnittelijoille. Jos ohjelma olisi ollut olemassa silloin, kun hän aloitteli uraansa, olisi hän osallistunut empimättä.

– Ihan varmasti olisin osallistunut. Ei epäilystäkään, mies naurahtaa.

– Tämä on hieno ohjelma, joka tarjoaa kilpailijoille mahdollisuuden kokeilla siipiään ja nähdä oma työskentelynsä suhteessa muiden töihin. Jos tekee vain kotona töitä, eikä vie niitä näytille, ei tiedä, missä porukassa painii tai millä tasolla on.

Teksti: Heli Vartiainen/MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.