Muodin huipulle -juontaja Nora Vilva: Mallintyö auttaa tuomaroinnissa

Muodin huipulle -tuomari ja juontaja Nora Vilva lupaa olla roolissaan tiukka mutta innostava. Hän uskoo pitkän uran mallimaailman huipulla tuovan mielenkiintoista jännitettä tuomarointiinsa.

Nora Vilvalle tv-työ on tuttua, hän juonsi 2000-luvun puolessa välissä suosittua Mallikoulu-ohjelmaa. Hän sanoo, että pystyy ammentamaan Mallikoulusta oppeja myös Muodin huipulle -ohjelmaa varten.

– Tässä kilpailijoilla on sama jännitys. Pystyn samaistumaan heihin paremmin, Nora uskoo.

– Olen varmasti innostunut juontaja ja tuomari. En ole käynyt mitään puhekouluja, vaan olen oma ulospäin suuntautunut itseni Voi olla, että minua joudutaan vielä toppuuttelemaan, nainen nauraa.

Tuomarina toimiminen on Noran mielestä mukava haaste. Hän uskoo, että omasta mallinurasta on paljon hyötyä, kun hän arvioi suunnittelijakokelaiden luomuksia.

– En aio kiinnittää huomiota vain siihen, että vaate näyttää hyvältä ja laadukkaalta, vaan myös siihen, miten se elää kantajansa päällä. Arvostan funktionaalisuutta.

Noraa lupaa olla innostava tuomari, joka antaa myös rakentavaa kritiikkiä. Hän toivoo, että kilpailijat pystyvät ottamaan vastaan palautetta ja ymmärtämään, että se on mahdollisuus kasvuun ja kehittymiseen.

En ole pintamuotifriikki

Nora uskoo, että hänen, Jaakko Selinin ja Janne Renvallin yhteistyö sujuu mainiosti. Yhteentörmäyksiä voi olla luvassa, mitä Nora suorastaan odottaa.

– Meillä on varmasti osittain erilaiset näkemykset ja eri lähestymiskulma asioihin. Se tuo jokaiselta oman vivahteensa arvosteluun, Nora hihkuu.

Mutta minkälainen tyyli puree Noraan itseensä? Millaiseksi muotifriikiksi hän tunnustautuu?

– Oma tyylini on yhdistelmä laadukkaampaa vaatetta ja arkista tavaraa. En ole pintamuotifriikki. Minuun vetoavat käytännölliset, laadukkaat vaatteet, jotka imartelevat kantajaansa, nainen hymyilee.

Muodin huipulle 2. kausi alkaa MTV3-kanavalla 22. helmikuuta kello 20. Uusinta AVAlla heti keskiviikkona kello 20.

Teksti: Heli Vartiainen/MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja