Muistatko vielä X Factorissa hämmentäneen Honey G -räppärin? Tältä muuttuneella ulkonäöllään yllättänyt ex-artisti näyttää nykyään

Britannian X Factor -ohjelmassa vuonna 2016 kisannut Honey G on muuttanut tyyliään.

Englantilainen ex-räppäri Anna Gilford, taiteilijanimeltään Honey G nousi laajan yleisön tietoisuuteen osallistuttuaan Britannian X-Factor -kilpailuun vuonna 2016.

Saara Aallon kanssa samaan aikaan ohjelmassa kisannut räppäri tunnistettiin hip hop-tyylisistä vaatteistaan, suoralippaisista lippiksistään ja suurista aurinkolaseistaan.

Gilford on sittemmin heittänyt hip hop -vaatteet, lippiksen ja aurinkolasit kaappiin ja muuttanut tyyliään hyvin aikaisemmasta poikkeavaan suuntaan.

Koronapandemian aikana elämäntapansa terveellisempään suuntaan muuttanut ex-räppäri kertoi hiljattain Closer-lehden haastattelussa tuntevansa olonsa seksikkäämmäksi ja itsevarmemmaksi kuin koskaan aikaisemmin.

Monet seuraajat ovat ihastelleet ex-räppärin tyylimuutosta muun muassa Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hän näyttää upealta, eräs someseuraaja kehuu.

– Vau Honey G, upeaa, toinen ihastelee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Gilford oli ensimmäinen Britannian X Factor -ohjelmassa koskaan kisannut naisräppäri. Hän julkaisi ohjelman jälkeen vain yhden kappaleen ja jätti sen jälkeen X Factor -tuomarina toimineen Simon Cowellin levy-yhtiön, jonne hän oli solminut levytyssopimuksen.

Nykyään Gilford työskentelee kiinteistönvälittäjänä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja