Muistatko vielä tämän? Teemu Pukki iski uran ensimmäisen hattutemppunsa ennen huippusiirtoa – onnistui harvinaisessa triplassa

Teemu Pukki mätti ammattilaisuransa ensimmäisen hattutempun kesäkuussa 2011 (Veikkausliigan kuvaa) 1:10
Videolla Teemu Pukin uran ensimmäinen hattutemppu.

Teemu Pukki iski Norwichin paidassa vasta toisessa ottelussaan Valioliigassa upean hattutempun. Uran ensimmäinen hattutemppu onnistui reilut kahdeksan vuotta aiemmin.

Vajaa 8000 katsojaa oli saapunut Helsingin Töölöön seuraamaan HJK:n ja TPS:n välistä klassikkokohtaamista. Ottelusta tuli kotijoukkueen ja Pukin näytös. Loppunumerot 6-0 HJK:lle ja Pukki iski maaleista kolme. 

Samalla suomalaishyökkääjä onnistui harvinaisessa triplassa, sillä hän viimeisteli maalin vasemmalla ja oikealla jalallaan sekä päällään. Myöhemmin kesällä HJK kohtasi saksalaisen Schalken Eurooppa-liigan ratkaisevalla playoff-karsintakierroksella. 

Kotiottelussa Pukki räväytti johdattamalla HJK:n komeaan 2-0 voittoon kahdella osumallaan. Pukki osui myös vieraskentällä, kun hän tasoitti ottelun 20. minuutin kohdalla 1-1 lukemiin. Lopputulos oli kuitenkin tyly, sillä Schalke takoi tämän jälkeen viisi maalia ja eteni lohkovaiheeseen. 

Pukin suoritukset vakuuttivat kuitenkin Schalken seurajohdon ja hän siirtyi Saksaan viikkoa myöhemmin. Sen jälkeen suomalaisen matka on kulkenut Celticin ja Bröndbyn kautta Norwichiin, jossa pelaa uransa parhainta jalkapalloa.

Norwich on seuraavan kerran viheriöllä tulevana viikonloppuna, kun se isännöi Chelseaa. 

Alla olevalla videolla Pukin ensimmäinen hattutemppu Valioliigassa.


Lue myös:

    Uusimmat