Muistatko vielä Peltsin ja Juuson aamushow'n? Julkisuuden 15 vuotta sitten jättäneeltä Juuso Myllyrinteeltä lupaava paljastus IS:n haastattelussa

YleX:n aamuista tuttu juontaja Juuso Myllyrinne sanoo Ilta-Sanomien haastattelussa suunnitelleensa yhteistä podcastia entisen juontajaparinsa Mikko "Peltsi" Peltolan kanssa.

Moni radionkuuntelija aloitti vuosituhannen alussa arkiaamunsa Mikko "Peltsi" Peltolan ja Juuso Myllyrinteen seurassa, kun suulas juontajapari Peltsi & Juuso alkoi ravistella kuulijoita hereille vuonna 2000 ensin Radiomafian ja myöhemmin YleX:n taajuuksilla.

Peltsin ja Juuson yhteiset aamut radiossa loppuivat vuonna 2004. Peltola on sen jälkeen tullut tutuksi lukuisista tv-ohjelmista, mutta Myllyrinne katosi julkisuudesta sen jälkeen, kun hänen ja mediapersoona Tuomas Enbusken yhteinen talkshow Tuomas & Juuso Experience päättyi.

Ilta-Sanomat tapasi 15 vuotta sitten julkisuudesta vetäytyneen Myllyrinteen, 42, hänen nykyisillä kotikulmillaan Yhdysvalloissa. Hän kertoo lehdelle, että ura julkisuudessa loppui, kun hän valmistui yliopistosta vuonna 2006. Sen jälkeen kauppiksessa opiskellut Myllyrinne meni töihin Nokialle. 

– Mulle se oli oikein helppo ratkaisu. Oli sellainen olo, että sen hetkinen suomalainen mediakenttä oli vähän niin kuin pelattu läpi. Olin tehnyt sen hetkistä ykkösaamuradiota ja olin saanut talk shown omalla nimellä, Myllyrinne muistelee IS:lle.

– Olisin voinut mennä toiseen radio-ohjelmaan tai toiseen tv-showhun, mutta ei se hirveästi mitään uutta olisi tuonut.

Nykyisin hän asuu Los Angelesin liepeillä ja työskentelee johtotehtävissä mainostoimistossa, jonka ainoa asiakas on teknologiajätti Apple. Perheeseen kuuluu yhdysvaltalainen vaimo ja kaksi poikaa.  

Myllyrinne ei yllättäen torppaa täysin IS:n haastattelussa ajatusta Peltsin ja Juuson paluusta, vaan sanoo pohtineensa yhteistä podcastia entisen työtoverinsa kanssa.

– Mulla on ollut yksi idea, jota olen pyöritellyt. Nyt ei ole vain yksinkertaisesti riittänyt aika siihen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja