Muistatko Patrik Laineen hurjan marraskuun? Kaudessa hurja kahtiajako

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine on jäänyt kahdeksassa edellisessä ottelussa ilman maaleja. Suomalaishyökkääjän hurja marraskuu tekee hänen tilastoihin selkeän kahtiajaon.

Jutun alla Tulosruudun viimeisin lähetys tiistailta. 

Laine, 20, koki pohjanoteerauksen tammikuun lopulla, kun hän sai NHL-uransa alhaisimmat minuutit ottelussa Boston Bruinsia vastaan. Tuolloin Laine pelasi 10.55 minuuttia.

Yön kierroksella San Jose Sharksia vastaan Laine sai jälleen mukavasti luottoa, lähes 20 minuuttia (19.18). Maaleja ei syntynyt, eikä myöskään pisteitä.

Marraskuu luo koko Laineen kauteen melkoisen kahtiajaon.

Suomalaishyökkääjä nakutti marraskuun 12 ottelussa hurjat tehot: 18+1=19, -1.

Sen ympärillä?

41 ottelua: 7+9=16, -14.

Parasta virettään ja koko peliään jo pitkään etsinyt Laine on jäänyt pahasti takamatkalle muun muassa NHL:n maalipörssissä, jonka kärjessä hän oli vielä marraskuussa.

Laineella on nyt koossa 25 osumaa tältä kaudelta (25+10=35). Maalipörssin kärki, Washington Capitalsin venäläishyökkääjä Aleksandr Ovetshkin on jo 12 osuman (37) päässä.

Suomalaisten sisäisessä maalipörssissä Carolina Hurricanesin Sebastian Aho on kirinyt aivan Laineen kantaan. Aho on nakuttanut tämän kauden 53 ottelussa tehot 24+36=60.


Lue myös:

    Uusimmat