Muistatko vielä, mihin Salatut elämät jäi? Tällaista jälkeä traaginen onnettomuus sai aikaan Pihlajakadulla

2:06
Salkkarit palaa kesätauolta dramaattisissa merkeissä

Salkkareiden kevätkauden lopussa nähtiin järkyttävä onnettomuus. Minkälaista jälkeä helikopteriturma sai aikaan Pihlajakadulla?

Salatut elämät -sarjan kevätkausi päättyi todella dramaattisesti. Osa Pihlajakadun asukeista todisti ikkunoistaan, kuinka vasta avioituneiden Akin ja Camillan häämatka sai murheellisen käänteen, kun heitä kuljettaneessa helikopterissa ilmeni vika ja se syöksyi maahan auton päälle.

Syyskauden alussa Pihlajakadulla vallitsee epäuskoinen tunnelma, ja rysähdyksen jälkeen huolestuneet asukkaat ryntäävät kadulle selvittämään, mitä on tapahtunut.

Paikalle osuu ensimmäisten joukossa kevään jaksoissa ylilääkärin virastaan irtisanoutunut Kalle, joka kuitenkin vanhasta muistista ottaa ohjat käsiinsä keskellä kaoottista tilannetta. Pian ulos ryntää myös Elina, joka on niin ikään nähnyt dramaattisen tilanteen ikkunastaan.

Ketkä ovat elossa ja kenelle on käynyt huonosti? Se selviää yllä olevalla videolla!

Salatut elämät jatkuu arkisin uusin jaksoin maanantaina 3. elokuuta kello 19.30 alkaen! Syyskauden ensimmäiset jaksot ovat katsottavissa C Moressa jo 31. heinäkuuta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja