Muistatko vielä hittielokuvan Kunniattomat paskiaiset? Yksi näyttelijöistä joutui todella taistelemaan roolistaan

Diane Kruger kertoo, että pääsi koe-esiintymiseen vasta sitten, kun kaikki muut vaihtoehdot oltiin käyty läpi.

Jo tunnettuja tähtinäyttelijöitä ja uusia nousevia nimiä vilissyt hittielokuva Kunniattomat paskiaiset ilmestyi leffateattereihin vuonna 2009.

Quentin Tarantinon ohjaama ja käsikirjoittama, mustan huumorin sotaelokuva toimi ponnahduslautana suurmenestykseen esimerkiksi näyttelijälle Christopher Waltz.

Elokuvaan ei kuitenkaan noin vain päästy mukaan, vaikka näyttelijäntaidoista olisikin ollut enemmänkin näyttöä.

"Ainoa syy, miksi hän antoi minun koe-esiintyä, oli.."

Bridget von Hammersmarkia elokuvassa näytellyt Diane Kruger kertoo tuoreessa haastattelussa Reign With John Smith -podcastissa, että joutui näkemään toden teolla vaivaa päästäkseen edes koe-esiintymään Tarantinolle.

– Hän järjesti koe-esiintymisen kaikille. Hän ei halunnut minun koe-esiintyä, koska näki elokuvan jossa olin, eikä hän pitänyt siitä. Joten hän ei uskonut minuun alusta alkaenkaan. Ainoa syy miksi hän antoi minun koe-esiintyä oli koska ei ollut enää ketään muuta, Kruger kertoo.

Kruger kertoo, että hänen piti jopa maksaa omat lentonsa New Yorkista Saksaan, koska Tarantino ei suostunut tapaamaan häntä Yhdysvalloissa, vaikka onkin amerikkalainen.

Kruger päätti kuitenkin "hyppiä kaikkien renkaiden läpi", joita Tarantino hänen tielleen heitteli ja todistaa, että hän olisi oikea nainen rooliin.

Lopulta Tarantino roolittikin Krugerin, joka sai roolityöstään lukuisia ehdokkuuksia eri palkintogaaloissa.

Krugerin mukaan epäreilulta tuntuvat tilanteet kannattaakin aina pyrkiä kääntämään ympäri. Naisen mukaan myös Tarantino todennäköisesti otti tapauksesta opikseen.

– Joskus olet se ihminen, joka laittaa ihmisiä laatikoihin – syyllistyn tähän taatusti myös itse. Uskot, että he ovat tietyn tyyppisiä, mutta sitten he eivät alkuunkaan ole sitä, Kruger selittää.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja