Muistatko vielä Bile-Danin? Paljastaa nyt, miten huijasi kaikkia: "Piti tehdä jotain, mitä Suomessa ei ollut aiemmin tehty"

Tosi-tv-tähti Daniel Lehtonen paljastaa, miten huijasi aiemmin kaikkia räiskyvällä Bile-Dani-hahmollaan.

Vuonna 2015 Hottikset-tv-sarjassa räväköillä kommenteillaan pöyristyttänyt Daniel Lehtonen paljastaa kaiken olleen vain huijausta. Mies halusi saada huomiota ja vauhtia tosi-tv-uralleen, jonka myötä hän keksi kuvitteellisen hahmon, millä esiintyi julkisuudessa törkeyksiä puhuen.

– Kun Bile-Danin brändi luotiin, silloin roolihahmon piti olla miesten lipunkantaja ja naisten kaataja. Räväkät kommentit herättivät mielenkiintoa ja paljon tunteita niin hyvässä kuin pahassa, mutta en seisonut itse niiden kommentin takana. Neljän seinän sisällä pyörittelin päätäni.

Lehtonen paljastaa, että halusi hakea kommenteillaan huomiota sekä luoda uraa televisiossa.

– Halusin räväyttää ja tulla koko kansan tietoisuuteen vielä kymmenen vuoden päästä, piti tehdä jotain, mitä Suomessa ei ollut aiemmin ennen tehty. Loin itselleni roolihahmon, josta tuli Bile-Dani.

"Ei kaduta"

Lehtonen kertoi sadoista kaatamistaan naisista ja ilmoitti suorasukaisesti omista naiskriteereitään. Lehtonen ei kadu sanomisiaan.

– Minua ei kaduta, koska olen saanut paljon kokemuksia ja ystäviä. Olen saanut tehdä asioita, mitä monet eivät pääse tekemään elämänsä aikana.

Mukana jälleen tosi-tv:ssä

Nykyään mies miettii tarkkaan, millaisiin formaatteihin lähtee mukaan. Lehtonen nähdään tänä syksynä Nelosen Selvytyjät-ohjelmassa. Mies kertoo kokeneensa haasteita ohjelman kuvauksissa.

– Haasteellisinta oli niukka ruoka ja pääpeli. Suurin haaste oli henkinen ja fyysinen peli samaan aikaan.

Ohjelmaan kuuluu vahvasti juonittelu toisten selän takana.

– Peliä tuli pelattua pelin hengessä. Huijaaminen ja selkään puukottaminen on oman luonteen vastaista, mutta kun asennoituu sellaiseen mentaliteettiin, niin siihen pystyy.

Asuu Espanjassa puolisonsa kanssa

Lehtonen on asunut kolme vuotta Eveliina-rakkaansa kanssa Espanjassa. Pariskunta nähtiin muutama vuosi sitten Temptation Island Suomi -sarjassa.

– Olemme kihloissa ja suunnittelemme häitä. Olen kasinopeliyhtiöllä töissä tekemässä markkinointia, ja Eveliinalla on vaatekauppa Espanjassa.

Lue myös:

    Uusimmat