Muistatko Leijonakuningas-elokuvan legendaarisen kohtauksen? Apina toisti sen luonnossa – valokuvaaja tallensi ikimuistoisen hetken

0:43

Valokuvaaja nappasi kuvan apinasta, joka kohotti poikasta kohti taivasta. Otos on kuin toisinto Leijonakuninkaan legendaarisesta kohtauksesta.

Yllä olevalla videolla kerrotaan hilpeästä tapauksesta, jossa Disney-prinsessaksi pukeutunut mies auttoi poliisiauton irti lumihangesta.

Israelilainen valokuvaaja Dafna Ben Nun onnistui Zimbabwen matkallaan tallentamaan kuviin hetken, jolloin apina kohotti poikastaan taivasta kohti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Otos on kuin toisinto vuoden 1994 Disney-klassikko Leijonakuninkaasta. Kohtauksessa Rafiki-mandrilli nostaa leijonapentu Simban muiden eläinten nähtäväksi Jylhäkalliolla. Taustalla soi Elton Johnin laulamana "Circle of Life", "Elämän tie".

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kuin Leijonakuninkaassa, valokuvaaja kirjoitti kuvan yhteyteen Instagram-tilillään.

Valokuvaaja kertoo Times of Israel -sivustolle, että Zimbabwen matkallaan hän oli tullut ryhmän mukana katselemaan eläimiä lähellä juomapaikkaa, kun ”Disney-hetki” koitti. Kaikki oli kuitenkin ohi nopeasti.

Kävi ilmi, että kuvauksen kohteena ollut apina oli napannut vastasyntyneen sen oikealta emolta. Ben Nunin mukaan kyseessä on ilmeisesti kädellisten sosiaalisessa hierarkiassa tyypillinen ilmiö.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja