Muistatko bisnesmies Pezhman Ahmadin? Nykyisin hän on onnellisesti naimisissa ja tuleva isä – paljastaa nyt, miksi katosi julkisuudesta

Pezhman Ahmadi kertoo MTV Uutisten haastattelussa, ettei toivoisi samanlaista julkisuutta kenellekään. 

Pezhman Ahmadi tunnettiin kymmenisen vuotta sitten joka puolella, niin lehtien palstoilla kuin lööpeissä. 

Hän nousi julkisuuteen vuonna 2010 Miss Suomi Viivi Pumpasen puolisona ja hänet nähtiin myöhemmin myös Hunks-tanssiryhmän riveissä hetken aikaa. Otsikoihin nousivat usein myös hänen bisneselämänsä, johon kuului niin levy-yhtiön kuin huoltoasemayrityksen pyörittämistä. 

Ahmadi katosi kuitenkin yhtäkkiä julkisuudesta,  ja hänen elämäänsä pystyi seurata enää pääasiassa sosiaalisesta mediasta. MTV Uutiset päätti selvittää, että mitä sen ajan nimelle oikein tätä nykyä kuuluu. 

Onnea kaksin kerroin

Puheluun vastaa mies, joka aloittaa sen hersyvän iloisella naurulla. 

– Ei tässä ole valittamista. Elämä hymyilee, mies vastaa toimittajan kyselyihin. 

Ahmadin on syytäkin hymyillä, sillä hän meni viime kesänä naimisiin puolisonsa kanssa Espanjan Marbellassa, jonne oli kutsuttu vieraaksi noin sata läheistä ihmistä. Häitä juhlittiin paikallisessa hotellissa. Hääkuvat otettiin puolestaan Castillo de Colomares -linnakkeilla Malagassa. 

Häiden jälkeen rakastavaiset lähtivän häämatkalle Italian Sardiniaan ja Maltalle. 

– Kyllä sitä halusi satsata kunnolla juhliin, sillä häät ovat kerran elämässä, Ahmadi kertoo onnellisena. 

Pariskunnalle Espanjaan on tietty side, sillä Ahmadi on asunut siellä ja se on heidän joka kesäinen lomanviettopaikkansa. 

– Haluaisimme päästä sinne tänäkin kesänä. On onni, että häät juhlittiin viime vuonna, sillä nyt niihin ei olisi mahdollisuus koronaviruksen vuoksi. 

Ahmadi ja hänen julkisuudesta pois pysyttelevä puolisonsa tutustuivat toisiinsa seitsemän vuotta sitten.

Ilouutiset eivät pääty tähän, sillä Ahmadille ja hänen puolisolleen on syntymässä esikoislapsi syyskuussa. 

– Olen aina halunnut isäksi. Poikahan sieltä on tulossa, Pezhman junior, hän nauraa hersyvään tyyliinsä.

Nimeä ei ole vielä pienokaiselle päätetty, mutta siinä tulee olemaan niin äitiä kuin isääkin. 

– Nimi tulee kahdesta kansalaisuudesta, eli minun puoleltani Iranista sekä äidin puolelta Suomesta. Hän saa sitten isompana päättää, kumpaa nimeä hän käyttää. 

(Pariskunta ilmoitti ilouutisesta Instagramissa.)

Julkisuus

Mutta mihin Ahmadi aikoinaan katosi. Lähtikö hän tietoisesti pois julkisuudesta? 

– Silloin kun ajatui julkisuuteen, niin en toivo kenellekään. Silloin alussa, kun näki itsensä lehdissä, niin oli, että okei, tämähän on siisti juttu. Pidemmän päälle se ei kuitenkaan ollut. Näin jälkeenpäin ajateltuna, siinä ei ole ollut oikein mitään etua elämässäni. Tämä onkin hyvä viesti niille, jotka pyrkivät julkisuuteen: Siellä oleminen ei ole niin ruusuilla tanssimista, mitä ajattelisi. 

Positiivisuutta hersyvä mies näkee kuitenkin siinä paljon myös hyvää. 

– Olen itse todella sosiaalinen ihminen ja olen huomannut, että ihmiset tulevat juttelemaan herkemmin, kun on julkisuudesta tuttu. 

Vielä tänä päivänä ihmiset tunnistavat hänet kaupan kassalla ja kadulla. 

– Toki uskon, että osasyy tunnistettavuuteen on se, että en ole mikään Matti Meikäläisen näköinen, kun on tämä ulkomaalaistausta.

Ahmadi muisteleekin kohtaamista, joka oli tapahtunut viime kesänä häämatkan jälkeen. He olivat pysähtyneet läheiselle huoltoasemalle kahville, kun hänet oli pysäytetty puolisonsa kanssa. 

– Tuiki tuntemattomat rakennusmiehet tulivat onnittelemaan meitä naimisiinmenosta, koska olivat lukeneet siitä uutisen, hän nauraa. 

Nykyisin Ahmadi keskittyy elämässään perhe-elämän lisäksi perheyritykseen sekä valmentaa urheilun parissa. Voisiko hän kuvitella palaavansa vielä joskus julkisuuteen? 

– Kerran kun olet siellä ollut, niin kyllä elämääsi tasaisin väliajoin seurataan ja kuulumisiasi kysellään. En itse halua sinne, mutta en myöskään lyö luuria korvaan toimittajille, jos he soittavat ja kyselevät kuulumisiani. 

Ahmadi myöntää, että häneä kohtaan on ollut tietynlaisia ennakkoluuloja julkisuuskuvan perusteella. Niitä hän on päässyt toisinaan murtamaan keskustelemalla. 

– Kerran kävi niin, että eräs henkilö tuli juttelemaan minulle kertoen, että heidän kaveriporukallaan on minua kohtaan ennakkoluuloja. Lopulta hän totesi, että ne olivat olleet täysin vääriä. Sain myöhemmin viestiä hänen parilta kaveriltaan, jotka totesivat että sinähän oletkin hyvä jätkä.

Ahmadin puoliso ei ole koskaan halunnut julkisuuteen.

– Kun tutustuimme, ei hänellä ollut mitään ennakkoluuloja minusta, mies toteaa. 

(Juttua muokattu 25.5.2020 kello 18.08. Tarkennettu tekstiä)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja