Petzhman Ahmadi kiistää suhdehuhut: Ei aikaa seurustelulle

Miss Suomi 2010 Viivi Pumpasen ex-kihlattuna tunnettu yrittäjä Pezhman Ahmadi kiistää huhut uudesta suhteesta.

7 päivää-lehti uutisoi Pezhmanin viihtyneen läheisissä tunnelmissa tumman kaunottaren kanssa Oulussa. Pezhman itse nauraa suhdehuhuille, vaikka lehti julkaisi myös kuvan miehestä käsi kädessä kaunottaren kanssa.

– Olimme Oulussa promotyttöjen kanssa isännöimässä lätkämatsia ja kävimme porukalla ostoksilla. En ole suudellut, mutta otin yhtä promotytöistä kädestä kiinni, kun ylitimme katua, mistään muusta ei ole kyse, herrasmiehen elkein neitoja kadun yli auttava Petsku vakuuttaa.

Ahmadi seurusteli Miss Suomi 2010 Viivi Pumpasen kanssa tämän missivuotenaan. Suhteen loputtua Petsku on yhdistetty myös vaaleaan oululaiseen neitoon, mutta nyt mies viihtyy sinkkuna. Petzhmanilla on myös omat syynsä sille, ettei mies juuri nyt edes kaipaa seurustelusuhdetta.

– Tässä mennään niin kovaa vauhtia bisnesten kanssa, että hätinä ehdin käydä kotona nukkumassa, ei minulla ole aikaa seurustelulle. Viihdyn hyvin sinkkuna, en tällä hetkellä kaipaa kotiin tullessani kultaa vierelleni. Sitä paitsi, tyttöystävää ei etsimällä löydy, Petsku valottaa.

Miten on, Pezhman, oletko sinkkuna varsinainen pelimies?

– Sanotaanko näin, että kuuma kesä on tulossa ja se on parasta viettää sinkkuna, mies veistelee naureskellen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat