Rocky ei hevin anna riitaa anteeksi veljelleen – vihaisen koiran tuijotuksesta hitti somessa: "En voi lakata katsomasta tätä"

Kahden bichon frisén tuijotuskilpailusta on tullut hitti TikTokissa. 

TikTok-käyttäjä Lilian Preyes jakoi niin huvittavan videon koiriensa välisestä "tappelusta", ettei siitä voinut tulla muuta kuin hitti. Videolla Rocky-niminen bichon frisé tuijottaa tappavasti koirakaveriaan Cometinia, joka katselee epävarman oloisena ovenpielestä, eikä tunnu osaavan päättää, uskaltaako astua huoneeseen.

Hittivideosta uutisoi Newsweek.

– Kun olet juuri tapellut veljesi kanssa, etkä tiedä, kuinka korjata tilanne, omistajan kirjoittama kuvateksti selventää Cometinin tunteita. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tuo ilme"

Videota on katsottu TikTokissa yli kaksi miljoonaa kertaa, ja se on kerännyt osakseen tuhansia kommentteja. Koirien "riidan" todellisesta luonteesta ei toki voi tietää, mutta ainakin ihmisen silmään se näyttää melko huvittavalta ja paljonpuhuvalta. Monia kommentoijia huvittaa erityisesti Rockyn "jos katse voisi tappaa" -tuijotus, jota on verrattu myös kiukkuiseen emojiin.

– En ole koskaan nähnyt koiraa vihaisena, en kestä, kommentoi eräs.

– Tuo koira sohvalla kantaa kaunaa, huomioi toinen.

– En usko, että veli sohvalla haluaa korjata tilannetta, naureskeli yksi. 

– Tuo ilme, voi luoja, nauroi eräs videosta vaikuttunut.

– "Älä edes yritä" paistaa vahvana, kommentoi yksi.

– Kirjaimellisesti pärskähdin, kun kamera kääntyi kuvaamaan koiraa sohvalla, nauroi eräs.

– En voi lakata katsomasta tätä, myönsi eräs kommentoija.

Katso myös: Koiralle kaveri? Näin totutat kaksi koiraa tosiinsa:

Koiralle kaveri? Näin totutat kaksi koiraa toisiinsa:"Aluksi kävellään kauempana..." 0:46
Jos omasta koirastaan toivoisi ystävänsä koiralle kaveria, eläimiä voi yrittää totuttaa toisiinsa. Yksinkertaisin metodi on mennä vaikkapa kaverin koiran kanssa samaan aikaan lenkille. Ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja Marjaana Lohivirta kertoo, miten.

Lue myös:

    Uusimmat