MTV3.fi uudistuu täysin

MTV3.fi saa uudet kasvot maanantaina. Palvelun uusi nimi on ytimekkäästi MTV.fi.

Maanantaiaamuna julkistettavan uudistuksen yhteydessä MTV3.fi saa nimen MTV.fi. Lisäksi kaikki palvelun osastot saavat täysin uudet ulkoasut Uutisista Katsomoon.

Tavoitteena on tarjota käyttäjille entistä parempi käyttökokemus kaikissa välineissä.

Uutishuone mukanasi

Uudistus korostaa MTV.fin roolia uutisvälineenä.

– Uutiset ovat MTV.fin kulmakivi. Päivän kiinnostavimpiin uutisiin, tärkeimpiin puheenaiheisiin ja livestriimauksiin satsataan entistä enemmän. Uutishuone kulkee aina mukanasi, MTV Uutisten verkko- ja radiopäätoimittaja Anu Kuistiala painottaa.

Uutismaisuus on tärkeää myös muilla osastoilla Urheilusta, Viihteeseen ja Lifestyleen.

– Haluamme viedä kävijät keskelle puhuttavia tapahtumia silloin kun ne tapahtuvat sekä tarjota tietoa ja elämyksiä arkeen, Kuistiala jatkaa.

Käyttäjä keskiössä

Etusivun ja Uutisten lisäksi myös muut palvelun osastot uudistuvat. Kaikki osastot saavat uuden ilmeen. Samalla yhdenmukaistetaan palvelun ulkoasua ja käyttökokemusta.

– Portaalin uudistuksen yhteydessä olemme pyrkineet ennen kaikkea yhtenäiseen ja helppokäyttöiseen käyttökokemukseen, MTV:n verkkojohtaja Henrik Laine hehkuttaa.

Mobiili uudistuu

Myös mobiilipalvelu mtv3.mobi uudistuu. Jatkossa uutishuone kulkee mukanasi osoitteessa m.mtv.fi. Tavoitteena on tarjota entistä parempi ja ajantasaisempi käyttökokemus myös mobiililaitteella.

– MTV:n uutishuoneen superdeski tuottaa kellon ympäri reaaliaikaisia sisältöjä kuluttajille sinne missä he kulloinkin ovat, MTV.fin toimituspäällikkö Jyrki Huotari kertoo.

Tekstikanava päivystää

Uudistuksen vuoksi MTV3.fin sivut ovat suljettuina sunnuntain ja maanantain välisen yön. Huoltokatko koskee myös mobiilisivuja ja Juuri nyt -sovellusta.

Uutispäivystys jatkuu sunnuntaiyönä ja maanantaiaamuna Tekstikanavalla ja Radio Novalla.

MTV:n uutisia päivitetään läpi yön myös Facebookissa ja Twitterissä tileillä MTV Uutiset.

Kaikkien kanavien koti

Jatkossa MTV.fi tulee olemaan koko MTV:n koti, josta löytyvät myös kaikki MTV:n tv-kanavat ja Katsomo.

Tiistaina 5.11. alkaen suoratoistona verkossa voi katsoa MTV3, Sub ja AVA -kanavia. Aiemmin suoratoistona ovat toimineet MTV3 MAX, MTV3 MAX Sport1, MTV3 MAX Sport2, CMORE Tennis sekä CMORE Extreme.

Jatkossa näitä kanavia voi katsoa sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.

(MTV3)


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja