MTV Uutiset Yhdysvalloissa: "Republikaanien syyttävä sormi alkaa osoittaa presidentti Trumpiin"

Yhdysvalloissa demokraatit ovat lähellä merkittävää voittoa senaatin uusintavaaleissa Georgiassa – kirjeenvaihtaja Mari Karppinen kertoo, voiko tulos kääntyä vielä päälaelleen 3:26
MTV Uutisten kirjeenvaihtaja Mari Karppinen raportoi Yhdysvalloista.

Yhdysvalloissa demokraatit ovat lähellä merkittävää voittoa senaatin uusintavaaleissa Georgiassa. Näyttää siltä, että molemmat senaattorin paikat olisivat menossa demokraateille. 

MTV Uutisten kirjeenvaihtaja Mari Karppinen raportoi paikan päältä Georgiasta. 

–  Kyllä tämä aika hyvältä demokraattipuolueen kannalta näyttää, ja puolueessa osa onkin iloisen yllättyneitä. Se, mikä on täysin varmaa, on että Raphael Warnock tekee historiaa. Hän on paikallinen pastori Atlantasta ja hänestä on tulossa ensimmäinen musta senaattori Georgian osavaltiosta, Karppinen sanoo.

Presidentti Donald Trumpille tämä on pettymys ja sitä se on erityisesti paikallisille republikaaneille, sillä Georgia on perinteisesti ollut konservatiivinen osavaltio.

– Republikaanien syyttävä sormi alkaa osoittaa presidentti Trumpiin, että oliko sittenkään järkevä kampanjointistrategia sanoa, ettei vaaleihin voi luottaa, Karppinen kommentoi.  

Suurin osa republikaaneistakin on kuitenkin myöntänyt, että Joe Biden on voittanut presidentinvaalit.

Lue myös:

    Uusimmat