MTV Uutiset kulkee kanssasi koko kesän – nappaa sovellus mukaan matkalle

MTV Uutiset pitää lukijan ajan tasalla uutistapahtumista, ilmiöistä ja puheenaiheista läpi kesän, kellon ympäri.

MTV Uutisten mobiilisovelluksella kaikki uutiset, urheilu-uutiset ja puheenaiheet ovat yhden painikkeen takana. Tuoreimmat ja viihdyttävimmät artikkelit ovat luettavissa kotona, töissä, matkalla tai vaikka laiturilla makoillen.


– MTV Uutiset -sovelluksella käyttäjä pysyy ajan tasalla maailman menosta myös juhlapäivinä. Seuraamme reaaliaikaisesti juhannuksen liikennettä, juhlintaa ja säätä. Katsomo-sovelluksella voi kesämökillä katsoa suosikkiohjelmia ja urheilulajeja, esimerkiksi tulevaa Itävallan F1-kilpailua, MTV Superdeskin toimituspäällikkö Jyrki Huotari sanoo.

– Uutena ominaisuutena sovellukseen on tullut kuvausmahdollisuus käyttäjille. Eli jos matkalla törmää yllättävään uutistilanteeseen tai erikoiseen sääilmiöön, sovelluksella voi helposti kuvata jopa suoran lähetyksen Maikkarille, Huotari painottaa.

Uutislähetykset taustoittavat päivän tapahtumia joka ilta kello 19 ja kello 22 MTV3-kanavalla.

Toimituspäällikkö Tomi Einosen mukaan Suomi ei suinkaan hiljene kesällä.

– Joitain vuosia sitten kesä oli hiljaista aikaa, mutta nykyään kesällä tapahtuu koko ajan jotain. MTV Uutisia seuraamalla mökillä ja matkallakin tietää, miten maailma makaa. Tottakai kesä on myös mahdollisuus – pystymme tekemään enemmän ilmiöjuttuja ja kivoja kesäjuttuja, hakemaan tunnelmia erilaista tapahtumista, Einonen luettelee.

– Pidämme kesälomailevat suomalaiset kartalla siitä, mitä maailmassa tapahtuu ja miksi, Einonen lupaa.

Yksi esimerkki kesän kuhinasta nähdään heinäkuussa, kun SuomiAreena starttaa Porissa MTV:n ja Porin kaupungin yhteistyönä. 

Viikon kestävässä keskustelutapahtumassa kuullaan asiantuntijoita ja päättäjiä erittäin runsaassa kattauksessa.  

MTV Uutiset raportoi kaiken SuomiAreenasta verkossa, päivittäin on luvassa lukuisia suoria nettilähetyksiä. Lisäksi SuomiAreenan antia nähdään joka ilta televisiossa erikoislähetyksessä sekä koko päivän erillisellä SuomiAreenaTV:ssä.

Viihdettä, sporttia sekä vinkkejä arkeen ja juhlaan

MTV3 on vahva urheilukanava ja se näkyy myös netissä sekä mobiilikäyttäjille.

– Sovelluksesta löydät liveseurannat kaikista F1-osakilpailuista ja muista suurimmista otteluista ja tapahtumista, kuten rallin MM-sarjan osakilpailuista, kertoo MTV Sportin tuottaja Janne Itkonen.

Kuuma yleisurheilukesä sisältää MM-kisat Pekingissä elokuun lopussa. MTV Uutiset –sovellus seuraa suomalaisurheilijoiden matkaa kohti Pekingiä.

– Lisäksi kesä on kiihkeää aikaa myös jalkapallon siirtomarkkinoilla. Päivänpolttavien urheilu-uutisen lisäksi tarjolla on kiinnostavia henkilöjuttuja takavuosien urheilusuuruuksista osana MTV:n Missä he ovat –nyt juttusarjaa. Ja joka perjantai ilmestyvä viikon TOP10-juttu on ehdotonta lukemista myös kesällä, Itkonen vinkkaa.

MTV Viihde raportoi viihdemaailman kuumimmista kuulumisista myös kesällä.

– MTV Katsomo -sarja Festariagentit alkaa 1.7. Hulvaton matka festarikesään starttaa, kun Akira hyppää ratin ja Ansku kameran taakse. Kyse ei ole mistään hempukoista, vaan nyt ammutaan kunnon kanuunalla kulman takaa. Hiekkakenttien aarteenmetsästäjät kaivavat festareilta ne diipeimmät bilettäjät ja erikoisimmat eventit sekä yllättävät pääesiintyjiä kysymyksillä ja kepposilla. Lopuksi annetaan tieteellisen tarkka yleisarvosana kyseiselle tapahtumalle, kertoo MTV Viihteen tuottaja Inka Nurmisto.

Lisäksi Salattujen Elämien huippusuositut kesäsarjat saavat jatkoa.

– MTV Katsomo -sarja Satulan uusimmat käänteet näet osoitteessa mtv.fi/salkkarit. Uusi jakso katsottavissa aina tiistaisin ja torstaisin 23.6. alkaen, Nurmisto muistuttaa.

Juhannuksen jälkeen osoitteessa mtv.fi/1001rikua saa kutkutella nauruhermojaan eksklusiivisten nettimateriaalien parissa, ja Kesäkuski Kuustonen kurvailee julkisuudesta tuttujen henkilöiden kanssa tehden näistä mielenkiintoisia paljastuksia osoitteessa mtv.fi/kesäkuski.

Lisäksi MTV Viihde raportoi kaiken muun muassa kuninkaallisten käänteistä, Tangomarkkinoista, kesän suurimmista keikoista ja tähtien kuulumisista.

MTV Uutisten sovelluksesta löytyy uutisten lisäksi runsas paketti arkea lähellä olevia lifestyle-uutisia. Lataamalla MTV Uutisten sovelluksen käyttäjä pysyy kärryillä trendeistä ja ilmiöistä ja herkullisimmista uutuusresepteistä sekä hyödyllisistä vinkeistä arjen ja juhlan pyörittämiseen kotona, mökillä ja matkoilla.


Lue myös:

    Uusimmat