MTV Urheilun Timo Innanen palkittiin vuoden jalkapallotoimittajana

MTV Urheilun toimittaja Timo Innanen on palkittu vuoden jalkapallotoimittajana. Palkinto jaettiin torstaina vuotuisessa Captain's Ball -gaalassa.

Innanen on tehtaillut lukuisia uutisia ja nostanut esiin tärkeitä teemoja jalkapallokentiltä ja niiden laitamilta.

– Tämä on hieno tunnustus, josta olen ylpeä. Koen tärkeäksi muistuttaa, että journalismi on joukkuepeli. Taustalla on isompi kokonaiskuva, jossa on mukana koko MTV Urheilun jalkapallotoimitus: Ville-Veikko Valta, Anssi Shemeikka, Eetu Ikola, Riku Hellanto ja Teemu Niikko toimituspäällikkönä. Olemme pystyneet kasvattamaan hartioita, Innanen kommentoi.

– Koen, että olemme pystyneet tekemään monipuolista jälkeä. Keväällä teimme esimerkiksi olosuhteista jutun pitkään Tulosruutuun ja kauden jälkeen nostimme Veikkausliigan kriittisesti tikunnokkaan. Mukana on ollut Jyrki Aholan koskettava tarina sydänsairaudesta. Olemme käsitelleet Honkaa ja Hakaa, jotka olivat lähtökohtiinsa nähden Veikkausliiga-kauden suuria onnistujia. Olemme pyrkineet tekemään juttuja sen mukaan, mitä peli pyytää.

15 vuotta jalkapallojournalismia tehnyt Innanen on kiitollinen palkinnosta, joka liittyy juuri hänelle merkityksellisimpään lajiin.

– Aloitin kuusivuotiaana pelaamisen ja se on minulle rakkain laji. Nyt on sellainen olo, että kaikki uhraukset ovat kannattaneet, vaikka tätä työtä ei tehdäkään palkintojen takia. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja