MTV Urheilun tiedot: Simo Valakari entistä lähempänä unelmapestiä

MTV Urheilun tietojen mukaan Simo Valakari on kutsuttu Motherwellin työhaastatteluun. Valakari osallistuu keskiviikkona pidettävään haastatteluun etänä.

Kuopion Palloseuran päävalmentaja on MTV Urheilun tietojen mukaan yksi kolmesta jäljellä olevasta kandidaatista Skotlannin pääsarjaseuran uudeksi manageriksi.

Ehdokkaana on ollut myös toinen, sopimuksen alainen valmentaja. Vahvimpana vaihtoehtona pestiin pidettiin vielä viime viikolla Motherwellin seuralegendaa ja nykyistä väliaikaisluotsia Steven Hammellia.

Valakari, 49, on ollut vahvasti yhdistettynä Motherwellin peräsimeen sen jälkeen kun pesti aukesti Graham Alexanderin potkujen myötä heinäkuun lopulla.

Valakari myönsi MTV Urheilulle olevansa kiinnostunut entisen seuransa valmentamisesta, mutta kutsui Skotlannista rantautuneita uutisia vielä viikko sitten "spekulaatioksi."

KuPS matkustaa keskiviikkoaamuna Sveitsiin, jossa se kohtaa Young Boysin Euroopan Konferenssiliigan kolmannella karsintakierroksella torstaina. Valakarin odotetaan ottavan ottelusta tavalliseen tapaan ohjat työhaastattelusta huolimatta.

MTV Urheilu ei tavoittanut Kuopion Palloseuran toimitusjohtaja Jarmo Heiskasta kommentoimaan asiaa.

Juttua päivitetty kello 16.54 – Mainintaa muista kandidaateista tarkannettu. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja