Mainos

MTV paikan päällä – Jari Sillanpää nousee lavalle ensimmäistä kertaa huumekohun jälkeen

16:03

Jari Sillanpää nousee ensimmäistä kertaa lavalle huumekohun jälkeen. MTV on paikan päällä seuraamassa Sillanpään konserttia Kajaanin Kaukametsässä.

Huumekohun silmässä jo useita kuukausia elänyt Jari Sillanpää nousee lauantaina 14.4. ensimmäistä kertaa keikkalavalle kohun jälkeen. Espanjassa miesystävänsä Siimin kanssa lomaillut Sillanpää palasi Suomeen tällä viikolla maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Sillanpään esiintymiskeikkoja on peruttu ahkerasti kohun takia keväältä ja kesältä. Myös tämä Kajaanin Kaukametsässä järjestettävä keikka oli lähellä peruuntua. 

– Ilmeisesti tilanne on mennyt sellaiseksi, että ei kai siinä muuta vaihtoehtoa taida olla, sanoi Kaukametsän kulttuuri- ja tapahtumapäällikkö Tuula Tikkanen STT:lle vielä pitkänäperjantaina.

Konserttia oli vielä perjantaihin mennessä myyty vain puolilleen. Keikan on määrä kestää puolitoista tuntia ja se alkaa kello 19.00.

Sillanpää jäi kiinni metamfetamiinin käytöstä loppuvuodesta. Hänet tuomittiin tammikuussa käräjäoikeudessa sakkoihin. Viime kuussa hän jäi uudelleen kiinni palatessaan Thaimaasta mukanaan metamfetamiinia.

Jari Sillanpää kertoi avoimesti MTV3:n Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa huumeidenkäytöstään. Hän myönsi lähetyksessä muun muassa olevansa narkomaani. Mies kertoi Tuomas Enbusken haastattelussa myös, että ei koe tällä hetkellä tarvitsevansa apua huumeiden käytön lopettamiseksi.

– Koen, että en tarvitse hoitoa eikä kukaan voi minua hoitaa. Minun pitää vapauttaa itseni ensin haluista. Voi olla, että vuoden päästä käytän edelleen tai voi olla, että minua ei enää kiinnosta. Minulle ei ole mikään ongelma olla ilman (metamfetamiinia), Sillanpää sanoi. 

MTV seuraa Jari Sillanpään keikkaa paikan päällä koko illan ajan. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.