Mainos

Yleisö yllytti Jari Sillanpään encoreen – soitti hittibiisinsä "Valkeaa unelmaa" yleisön pyynnöstä

2:26

MTV on paikan päällä seuraamassa Jari Sillanpään konserttia Kajaanin Kaukametsässä. Mies kertoi jättävänsä hittibiisinsä pois tämän illan ohjelmistosta, mutta esittikin kappaleen yleisön pyynnöstä illan lopuksi.

Iskelmälegenda Jari Sillanpää nousi lauantaina 14.4. ensimmäistä kertaa estradille huumekohun jälkeen. 

Keikan puolivälissä Sillanpää kertoi, että hän ei aio esittää hittibiisiään Valkeaa unelmaa. 

Keikan loputtua yleisö pyysi Sillanpään kuitenkin takaisin lavalle ja anoi miestä esittämään hittibiisinsä.

Konsertti alkoi noin kello 19 ja se kesti noin puolitoista tuntia. Keikan loputtua Sillanpää huikkasi MTV:n toimittajalle, että keikka meni hänen mielestään hyvin. 

Keikkapaikka oli myyty lähes täyteen ja illan yleisö on naisvaltaista. Illan tähti oli paikalla olevan toimittajan mukaan rento ja hyväntuulinen koko illan ajan. Sillanpää vitsaili välispiikeissään ja sai väliaplodeja yleisöltä.

Sillanpää jäi kiinni metamfetamiinin käytöstä loppuvuodesta. Hänet tuomittiin tammikuussa käräjäoikeudessa sakkoihin. Viime kuussa hän jäi uudelleen kiinni palatessaan Thaimaasta mukanaan metamfetamiinia.

Jari Sillanpää kertoi avoimesti MTV3:n Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa huumeidenkäytöstään. Hän myönsi lähetyksessä muun muassa olevansa narkomaani.

Mies kertoi Tuomas Enbusken haastattelussa myös, että ei koe tällä hetkellä tarvitsevansa apua huumeiden käytön lopettamiseksi.

Video ja kuvat: Ari Kettunen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.