Mainos

Kuvat: Jari Sillanpää astui lavalle Kajaanissa – yleisöltä raikuvat aplodit

2:26

Jari Sillanpää vetää parhaillaan ensimmäistä keikkaansa huumekohun jälkeen. MTV on paikan päällä seuraamassa Sillanpään konserttia Kajaanin Kaukametsässä.

Iskelmälegenda Jari Sillanpää nousi lauantaina 14.4. ensimmäistä kertaa estradille huumekohun jälkeen. Mies sai heti yleisöltä raikuvat aplodit. Sillanpää aloitti keikkansa istumalla jakkaralleen ja myönsi heti alkuun jännittävänsä.

– Hyvää iltaa Kajaani, ihanaa taas päästä laulamaan. Meitä vähän jännittää, Sillanpää sanoi yleisölle keikan alussa. 

Konsetti on sujunut tähän asti ongelmitta, ja Sillanpää on esiintynyt lavalla ammattilaisen ottein. Konsertti alkoi noin kello 19 ja sen on määrä kestää puolitoista tuntia. 

Keikkapaikka on myyty lähes täyteen ja illan yleisö on naisvaltaista. Illan tähti on paikalla olevan toimittajan mukaan rento ja hyväntuulinen. Sillanpää vitsailee välispiikeissään ja on saanut väliaplodeja yleisöltä. 

Keikan alussa Sillanpää kertoi, että hän ei aio esittää hittibiisiään Valkeaa unelmaa. 

Sillanpää jäi kiinni metamfetamiinin käytöstä loppuvuodesta. Hänet tuomittiin tammikuussa käräjäoikeudessa sakkoihin. Viime kuussa hän jäi uudelleen kiinni palatessaan Thaimaasta mukanaan metamfetamiinia.


Jari Sillanpää kertoi avoimesti MTV3:n Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa huumeidenkäytöstään. Hän myönsi lähetyksessä muun muassa olevansa narkomaani.

Mies kertoi Tuomas Enbusken haastattelussa myös, että ei koe tällä hetkellä tarvitsevansa apua huumeiden käytön lopettamiseksi.

MTV seuraa Jari Sillanpään keikkaa paikan päällä koko illan ajan. 

​​​​​​​Video: Ari Kettunen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.