Jari Sillanpää kertoo Kesäterassi-ohjelmassa, miten päätyi aikoinaan käyttämään huumeita Bangkokissa

Jari Sillanpää avoimena viime vuosien kohuista – ”Olen lopettanut huumeet jo silloin vuonna 2018” 7:55
Katso Jari Sillanpään avoin erikoishaastattelu kesäkuulta.

Iskelmälaulaja Jari Sillanpää vierailee Kesäterassi-ohjelman kolmannessa jaksossa. 

Iskelmälaulaja Jari Sillanpää, 57, vierailee Kesäterassi-ohjelman kolmannessa jaksossa 5. heinäkuuta. Jaksossa laulaja kertoo muun muassa urastaan, yksityiselämästään sekä huumeiden käytöstään. 

Jaksossa juontaja Antero Mertaranta  nostaa esiin laulajan kommentin vuodelta 2018, jolloin hän sanoi olevansa narkomaani Tuomas Enbusken haastattelussa ohjelmassa Enbuske, Veitola & Salminen

– Se oli ehkä vähän liian vahva ilmaisu. Kysyttiin suoraan, olenko narkomaani, enkä halunnut otsikoita, että kiistän kaiken. Siksi vastasin kyllä, Sillanpää kertoo jaksossa.

Sillanpää sanoo joutuneensa huumeiden pariin tammikuussa 2014, kun hänellä oli meneillään ikävä ero.

– Minulla oli siinä raskas 2,5 vuotta. Ystäväni pyysivät heidän kanssaan Bangkokiin pitämään hauskaa ja unohtamaan eksäni. Tuli kokeiltua ja ihastuin siihen. Se jatkui 3,5 vuotta. Se oli sellainen projekti, jonka omaehtoisesti päätin. 

Sillanpää kertoo lopettaneensa huumeidenkäytön maaliskuussa vuonna 2018. Hän oli silloin tulossa lomalta takaisin Suomeen ja hänellä oli alkamassa huhtikuussa uusi konserttikiertue. 

– Silloin ei ole aikaa leikkiä tällaisten asioiden kanssa. Olen kuullut, että moni on ollut sitä mieltä, että itse ei voi tällaista päätöstä tehdä. Ja metamfetamiini on todella raskas aine ja siitä on todella vaikea päästä. Se on totta, mutta olen huomannut, että siitä on vaikeampi päästä henkisesti kuin fyysisesti. Nostan rintaa, kun olen ollut jo vuoden polttamatta tupakkaakin. 

Vuoden 2018 alussa Sillanpää tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa sakkorangaistukseen rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kahdesta liikennerikkomuksesta. 

Vuonna 2020 Sillanpää sai sakkotuomion sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. 

Kesäterassi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin 3.7. klo 19.30 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat