Mainos

MTV:n Vaalikuutio rantautuu Narinkkatorille - tanakka ja viihdyttävä kattaus politiikkaa

MTV avaa huomenna kaupunkistudio Vaalikuution Helsingin Narinkkatorille.

Vaalikuutio on avoinna lähes kahden viikon ajan. Puolue-esittelyiden lisäksi paikalla nähdään muun muassa tunnettuja julkisuuden henkilöitä ja kuutiossa käydään monipuolisia keskusteluja politiikan kentältä.

MTV:n Vaalikuutio

MTV:n järjestämä vaalitapahtuma Helsingin Narinkkatorilla 8.4.-17.4.

Huomenta Suomi ja Studio55 tekevät Vaalikuutiosta suoraa lähetystä klo 6.25-9.30.

Vaalikuutiossa pidetään puoluejohtajien haastatteluja, puolueiden esittelyjä, nähdään viihteen kärkinimiä ja tuttuja ruutukasvoja päivisin klo 15.00-18.00.

Radio Novan Seitsemän Oikein ohjelma tehdään suorana MTV:n Vaalikuutiosta 13.4. ja 16.4. klo 13.30-15.30.

Tarkempi ohjelma päivittäin täällä

– MTV Uutiset on vaalien alla järjestänyt aiemminkin kaupunkitapahtumia, mutta nyt ensimmäistä kertaa tässä laajuudessa. Lähes kahden viikon ajan Vaalikuutiosta striimataan kolme tuntia suoraa lähetystä nettiin ja kahtena päivänä myös Radio Novan lähetys tulee suorana Narinkkatorilta. Aamulla Huomenta Suomen lähetys tehdään sieltä myös, kertoo Vaalikuution tuottaja Petteri Savolainen.

Savolaisen mukaan idea vaalikuutiosta lähti alunperin päätoimittaja Merja Ylä-Anttilalta. Ajatus vaalien kaupunkistudiosta kulki monella nimellä, kunnes vakiintui Vaalikuutioksi.

– Vaalikuutiota ollaan ideoitu koko politiikan toimituksen ja muun työryhmän kanssa. Meillä on laajaa yhteistyötä myös muun muassa Huomenta Suomen ja Radio Novan kanssa, Savolainen kertoo.

Puoluejohtajat pääsevät Vaalikuutiossa ääneen ja jokainen suurimmista puolueista saa kaupunkistudiopäivänä oman puolituntisensa. Tapahtuman tuottajan mukaan Vaalikuution tarkoituksena ei ole käsitellä politiikkaa kuivasti, vaan kepeällä otteella.

– Meillä on tanakka kattaus politiikkaa, mutta myös viihdyttävämpää ja kevyempää sisältöä. Vaalikuutiosta saa varmasti tukea ja apua äänestyspäätökseensä. Jokainen puolue pääsee kunnolla tapahtumassa ääneen, tuottaja Petteri Savolainen lupailee.

MTV:n Vaalikuutiossa kuullaan myös nuoria.

– Tikkurilan, Kallion ja Etelä-Tapiolan lukiolaiset esittävät kaupunkistudiossa ehdokkaille omia kysymyksiä, Savolainen kertoo.

Jos sää sallii, Savolainen povaakin Vaalikuutiosta hyvää yleisötapahtumaa.

– Tapahtuma on suunnattu jokaiselle äänestysikäiselle ja politiikasta kiinnostuneelle, tarkoitus on puhua politiikasta mielenkiintoisella ja kepeällä tavalla, tuottaja Petteri Savolainen sanoo.

Katsomo-video ei ole saatavillaMainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.