Mainos

MTV:n uusi toimitusjohtaja: Suomalainen tv-katsoja on poikkeuksellinen

18:11

Tammikuussa MTV:n uutena toimitusjohtajana aloittava Jarkko Nordlund uskoo, että perinteisen television merkitys viihteen ja uutisten kertojana on tulevaisuudessakin suuri.

– Television katsominen lisääntyy, vahvoista kotimaisista kanavista tulee entistäkin vahvempia. Suomalainen kuluttaja on poikkeuksellinen muuhun Eurooppaan nähden, sillä me haluamme paljon kotimaista viihdettä. Myös ajankohtaisten uutisten merkitys on äärimmäisen tärkeää, kertoo Nordlund Peter uutisvirrassa -ohjelman haastattelussa.

Nordlund arvioi Peter Nymanin haastattelussa, että talous lähtee synkistä näkymistä huolimatta kasvuun.

– Ihminen kaipaa pakoa arjesta viihteen puolella, mutta myös sitä kovan luokan uutissisältöä, haluamme tietää mitä tapahtuu. Kaikesta synkkyydestä huolimatta uskon, että kansantalous ja mediamaailma lähtevät nousuun. Lähteekö se seuraava vuonna vai sitä seuraavana, sitä en tiedä. Nousua kuitenkin tulee.

Vapaa-ajallaan muun muassa remontointia harrastava Jarkko Nordlund ottaa uuden työtehtävänsä toimitusjohtajana vastaan innolla.

– Mitä enemmän olen tutustunut yhtiöön, sitä enemmän näen mahdollisuuksia. Perinteisen television voima on suuri, jatkossa MTV:llä on luvassa paljon uutta sisältöä, mutta ei liian dramaattisia muutoksia. Vähän rohkeampia kuitenkin voidaan olla, Nordlund sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.