Mainos

Video: Haastattelussa MTV:n uusi sisältöjohtaja Marko Karvo

MTV:n sisältöjohtajaksi on nimitetty VTM Marko Karvo. Kristiina Werner-Autio jättää tehtävänsä.

VTM Marko Karvo on nimitetty 11.2.2016 alkaen MTV:n sisältöjohtajaksi ja Sisällöt-yksikön vetäjäksi. Marko Karvo on toiminut MTV:ssä useissa tehtävissä vuodesta 2000 alkaen, viimeksi suunnittelujohtajana Sisällöt-yksikössä.

Marko Karvo on ollut talossa 16 vuotta.

– Olen erittäin innoissani tulevasta. Yhdessä omien sisällön ammattilaisten ja tärkeiden kumppaneiden kanssa luomme tulevaisuudessa entistä laadukkaampia ja mielenkiintoisempia sisältöjä suomalaisille. MTV on jatkossakin Suomen vetovoimaisin ja kiinnostavin viihdyttäjä jakelukanavasta riippumatta, Marko Karvo sanoo.

Hankinta vai sijoittelu?

Uusi sisältöjohtaja Marko Karvo on sitä mieltä, että MTV:lle ohjelminen hankinta tärkeämpää kuin niiden sijoittelu kanavilla.

- Tämä kysymys on paha. Tällä hetkellä kuitenkin sanoisin, että hankinta. Pitää tietää mitä suomalaiset haluaa katsoa. Sillä mistä katsotaan eli onko se Katsomosta vai televisiosta, ei ole niin väliä. Totta kai sijoittelullakin on merkitystä. Suomalaiset ovat tottuneet MTV3:n isoihin viikonlopun satsauksiin tai arkena esimerkiksi Salattuihin elämiin, pohtii uusi sisältöjohtaja.  

Viihdettä peliin

– Haluamme vahvistaa MTV:n asemaa Suomen johtavana televisio- ja viihdeyhtiönä. Olenkin hyvin tyytyväinen Markon siirtyessä sisältöjohtajan tehtävään, kehittämään sekä sisältöjämme että kanaviamme edelleen. Marko on Suomen arvostetuimpia sisältöammattilaisia ja hänen laaja kokemuksensa MTV:n palveluksessa antaa upeat eväät menestykseen, MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund toteaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.