MTV:n toimitusjohtaja kommentoi spekulaatioita MTV:n ympärillä: "Täysin omistajan asia"

Tanssii Tähtien Kanssa on MTV:n suosituin viihdeohjelma – toimitusjohtaja paljastaa, mitä itse katsoo 8:12
MTV:n toimitusjohtaja kertoi MTV Uutiset Livessä yhtiön tilanteesta. Hän paljasti myös, mitä ohjelmia itse katsoo.

Mediassa on spekuloitu MTV:n talousongelmista ja mahdollisesta myynnistä. MTV:n toimitusjohtaja kommentoi huhuja MTV Uutiset Livessä.

MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen sanoo, että yleinen taloustilanne näkyy myös MTV:llä.

– Maailmalla ja Suomessa, myös MTV:llä, on ollut muutama haasteellinen vuosi. On ollut pandemiaa, Ukrainan sota, inflaatiota.

– Taloustilanne ylipäätään vaikuttaa sekä kuluttajiin että mainostajiin, ja tietysti se näkyy meillä myös, Leppänen totesi MTV Uutiset Livessä. 

"Me tunnemme suomalaiset"

Leppäsen mukaan MTV:n tulosta painavat muutamat kalliit urheiluoikeudet, mikä käy ilmi myös konsernin tilinpäätöksestä. Hän myöntää, että taloustilanne on haasteellinen, mutta vakuuttaa, että MTV:llä katse on eteenpäin. 

– Tärkein eli katselu on vahvassa iskussa. Me tunnemme suomalaiset ja meillä on todella vahva mainostuote. Nyt meidän tehtävämme on varmistaa, että pärjäämme myös uudistuvassa maailmassa. 

Mahdollinen myynti on "omistajan asia"

On huhuttu myös, että omistajayhtiö Telia olisi myymässä MTV:tä. Toimitusjohtaja Leppänen ei ota huhuihin kantaa.

– Se on täysin omistajan asia. Me ja minä täällä MTV:llä keskitymme siihen, että teemme MTV:stä mahdollisimman hyvän ja että jatkossakin tarjoamme sisältöjä suomalaisille. 

Telia omistajana saa toimitusjohtajalta kehuja.

– Telia on ollut ja on hieno omistaja, joka ymmärtää muun muassa riippumattomien uutisten tärkeyden ja Maikkarin tärkeyden Suomessa, Leppänen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat