MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund: Uusi F1-sopimus äärettömän merkittävä

F1-sarjan jatko MTV:n kanavilla kolmen vuoden sopimuksella takaa yli 30 vuoden suomalaisen formulaperinteen jatkumisen tutussa ympäristössä.

MAINOS

Ranskan GP C Morella –
kisa myös MTV3:lla!

Perjantai: Harjoitukset klo 12.55 ja 16.55
Lauantai: 3. harjoitukset klo 13.55, aika-ajo klo 16.55
Sunnuntai: Ranskan GP klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 15.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella. Ranskan GP poikkeuksellisesti suorana myös MTV3:lla.

C Moren sivulle pääset tästä

MTV Oy ja Formula1 ovat allekirjoittaneet kolmen vuoden jatkosopimuksen Formula 1 GP-sarjan lähetysoikeuksista. Siten F1-, F2- ja GP3-sarjat näkyvät jatkossakin Suomessa yksinoikeudella C Morella ainakin kauden 2021 loppuun asti.

MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund näkee taloon kehittyneen 1980-luvun lopulta nykypäivään ulottuvalla aikakaudella kokemusta ja osaamista lajina.

– Nyt tehty sopimus on meille kyllä äärettömän merkittävä ja totta kai iloinen asia, kun puhutaan kuitenkin Suomen johtavasta urheiluoikeudesta ja siitä, että saadaan pitää se meidän kanavilla, Nordlund toteaa.

Yksi jo tällä kaudella nähtävistä lisäyksistä on C Morella heinäkuun alusta alkava F1:n eSports-sarja. Myös F1-tuotteeseen on tulossa merkittäviä uudistuksia, joista Nordlund lupaa lisää tietoa myöhemmin.

– Lähetyksessä tullaan näyttämään lisää tunteja, ja siellä tulee paljon uudistuksista, joista ei vielä ihan kaikkea kerrota. Siitä tulee viihteellisempi ja kuluttuja on keskiössä. Me olemme nähneet vähän, mitä on luvassa, niin hyvältä näyttää, mutta laji tulee menemään todella paljon eteenpäin, Nordlund lupaa.

Lue myös:

    Uusimmat