MTV:n syksy täynnä yllätyksiä – enemmän liveä kuin koskaan

MTV:n kanavilla panostetaan ensi syksynä entistä vahvemmin laadukkaaseen sisältöön: luvassa on muun muassa neljä livelähetystä!

Kuluvan kevään menestyksekkäät uutuusohjelmat saavat jatkoa niin uusien tuotantokausien, kuin kokonaan uusien tuttavuuksien myötä.

Syksyn kärkiuutuutena nähdään hauska ja anarkistinen koko perheen viihdeohjelma Posse. Tässä suorassa komediallisessa talkshowssa voimansa yhdistävät Aku Hirviniemi, Jaakko Saariluoma ja Duudsonit.

Syksy tuo MTV:n kanaville myös uusia tuotantokausia lukuisista katsojasuosikeista. Putous nähdään ensimmäistä kertaa syksyn ohjelmistossa ja ohjelman näyttelijäkaarti tulee uusiutumaan täysin. Uudistuksista huolimatta Putouksen ydinelementit, kuten sketsihahmot tulevat uudellakin kaudella pysymään ohjelmassa keskeisessä roolissa.

Suosittu Iholla-sarja nähdään ruudussa myös syksyllä. Sarjan kolmannella tuotantokaudella elämäänsä valottavat naisten sijaan miehet.

Big Brother käynnistyy syksyllä jo kymmenennen kerran. Ohjelmasarjan 10. kausi tulee olemaan haastavampi kuin koskaan ja voittajalle on luvassa Suomen reality-ohjelmien suurin palkinto, 100 000 euroa!

Tanssii Tähtien Kanssa esittelee syksyllä uudet, valovoimaiset tähtiparit. Juontajina parketilla nähdään Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. 

– MTV3:n ja Subin lisäksi AVAn ohjelmistoon on panostettu vahvasti. Mukana on tuttuja katsojasuosikkeja ja uusia, puhuttelevia viihdeavauksia. Me MTV:llä olemme ylpeitä voidessamme tarjota katsojille kaikkien aikojen tv-syksyn!, MTV:n ohjelmajohtaja Kristiina Werner-Autio sanoo.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja